FREE DOWNLOAD

Banca Transilvania

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prin intermediul aplicatiei pentru Android de la Banca Transilvania ai la indemana informatii bancare: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva a unitatilor si ATM-urilor BT, convertor valutar, contact si cele mai recente stiri.
  In plus, poti sa iti gestionezi in mod eficient conturile proprii, avand acces la majoritatea operatiunilor bancare pe care le poti initia online, inclusiv plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare.

  Pentru activarea aplicatiei , in scopul gestionarii contului dumneavoastra deschis la Banca Transilvania, este necesar sa aveti deja acces la serviciul de mobile banking si sa accesati aplicatia de internet-banking BT24 ( meniul Servicii online –Activare aplicatie mobile banking)

  Daca sunteti abonat la serviciul de internet banking, dar inca nu beneficiati de serviciul de mobile banking va rugam sa accesati meniul Servicii online-Abonare online mobile, iar ulterior activati aplicatia conform detaliilor de mai sus.

  Daca nu beneficiati de serviciul de internet-banking va asteptam la cea mai apropiata unitate Banca Transilvania si in maxim cateva minute veti primi datele de acces.

  Keywords: Banca Transilvania, banca transilvania, banca, transilvania, bt, BT, BT24

  Tags: descarca gratis aplicatie banca transilvania , free banca transilvania , aplicatia bt24 pentru , bt24 pe , bt24 , banca transilvania online , banca transilvania embed online , banca transilvania bt24 , banca transilvania aplicatie

  Users review

  from 3.290 reviews

  "Great"

  7.6

  Users comments for Banca Transilvania

  Cosmin Gageanu

  by Cosmin Gageanu

  Sep 15, 2017  |  "OK"

  Dupa instalare functioneaza o singura data si apoi cand incerc sa o deschid apare eroare cod AN510000. Am reinstalat aplicatia si la fel.

  anita szel

  by anita szel

  Sep 13, 2017  |  "Good"

  La prima vedere ce nu gasesc in aplicatie si consider ca ar fi util, este istoricul tranzactiilor. Sa speram ca cei de la development lucreaza la acest detaliu.

  paul cristea

  by paul cristea

  Sep 07, 2017  |  "Poor"

  scaner coduri de bare nu mai aveti?

  A Google user

  by A Google user

  Sep 05, 2017  |  "Poor"

  Nu inteleg de ce o aplicatie ca aceasta are nevoie de permisiune pentru a utiliza agenda, locatia, mesaje, camera pentru a functiona. Doresc doar sa imi verific contul folosind o aplicatie dedicata, nu sa devin partener intim cu banca, asa ca va zic pas si va premiez cu o stea.

  Cristi

  by Cristi

  Sep 05, 2017  |  "Good"

  După ultimul update întâlnesc destul de des problema "date introduse incorect" deși nu e cazul. Am încercat sa încarc o cartela de telefon, ce sa zic... după aproximativ 10 încercări a mers (asta a fost doar un exemplu)

  ioan duceac

  by ioan duceac

  Sep 02, 2017  |  "Good"

  Cursul de schimb arata acelasi cifre la; cumparare, vanzare, rata de schimb dupa ultimul upgrade