FREE DOWNLOAD

Banca Transilvania

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Prin intermediul aplicatiei pentru Android de la Banca Transilvania ai la indemana informatii bancare: simulator de credite, simulator de depozite, harta interactiva a unitatilor si ATM-urilor BT, convertor valutar, contact si cele mai recente stiri.
  In plus, poti sa iti gestionezi in mod eficient conturile proprii, avand acces la majoritatea operatiunilor bancare pe care le poti initia online, inclusiv plata facturilor de utilitati prin scanarea codului de bare.

  Pentru activarea aplicatiei , in scopul gestionarii contului dumneavoastra deschis la Banca Transilvania, este necesar sa aveti deja acces la serviciul de mobile banking si sa accesati aplicatia de internet-banking BT24 ( meniul Servicii online –Activare aplicatie mobile banking)

  Daca sunteti abonat la serviciul de internet banking, dar inca nu beneficiati de serviciul de mobile banking va rugam sa accesati meniul Servicii online-Abonare online mobile, iar ulterior activati aplicatia conform detaliilor de mai sus.

  Daca nu beneficiati de serviciul de internet-banking va asteptam la cea mai apropiata unitate Banca Transilvania si in maxim cateva minute veti primi datele de acces.

  Keywords: Banca Transilvania, banca transilvania, banca, transilvania, bt, BT, BT24

  Tags: descarca gratis aplicatie banca transilvania , free banca transilvania , aplicatia bt24 pentru , bt24 pe , bt24 , banca transilvania online , banca transilvania embed online , banca transilvania bt24 , banca transilvania aplicatie

  Users review

  from 3.346 reviews

  "Great"

  7.6

  Users comments for Banca Transilvania

  Alex Marica

  by Alex Marica

  Oct 16, 2017  |  "Poor"

  Nu mai merge pe ultima versiune de android 8.0

  Catalin Adamko

  by Catalin Adamko

  Oct 16, 2017  |  "Awesome"

  Foarte multumit de aplicatie! Senzorul de amprenta functioneaza ireprosabil de fiecare data, la fel si functiile aplicatiei! Nu am intampinat nici o problema! Felicitari staffului BT deoarece asculta feedbackul utilizatorilor!

  l3wi4u

  by l3wi4u

  Oct 15, 2017  |  "Awesome"

  O aplicație foarte bună, mai ales după update

  Emilian Gabor

  by Emilian Gabor

  Oct 12, 2017  |  "Great"

  - sectiunea "Utile" nu functioneaza - contrastul dintre butoanele "DETALII" si "ISTORIC" ar putea fi imbunatatit. +++ user friendly O aplicatie excelenta!

  Sorin Metea

  by Sorin Metea

  Oct 12, 2017  |  "Awesome"

  Foarte utila si in general fara bug-uri.

  Alexandru Tomescu

  by Alexandru Tomescu

  Oct 12, 2017  |  "Good"

  As fi dat o nota mai buna, dar nu pot pentru ca erorile de amprenta sunt extrem de dese si frustrante, aplicatia e faina si uitla dar trebuie rezolvate bugurile la amprenta cat mai urgent. De exemplu cand vreau sa confirm o plata cu amprenta imi da eroare imi iasa din aplicatie si trebuie sa reiau procesul si se pare ca nu mai pot scoate optiunea de amprenta daca amactivat asta deja. Optiunea amprenta nu poate fi folosita in conditile date.