FREE DOWNLOAD

CIBmToken

  • SEARCH TYPE
  CIBmToken icon

  CIBmToken

  by: 1.4K 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  CIB mobileToken application is an application used for identification of customers accessing CIB Internet banking, mobilCIB and eBroker for customers and for authorization of financial and other types of transactions.
  To start using the CIB mobileToken application once it has been installed, it is necessary to enter the initial registration code that is supplied by the bank upon registration of the CIB mobileToken service. Once the initial registration code has been entered, the customer is required to create a Personal Identification Number (PIN), and thus allow further use of the application. Internet access is only necessary upon takeover of the application, when entering the initial registration code, synchronize or changing the PIN. In all other cases internet access is not required for using the CIB mobileToken application.
  SAFETY:
  The CIB mobileToken application is as safe as a physical token. The mobileToken application use is protected by a PIN known only to the owner, with a PIN change option available at all times.

  Tags: cibmtoken , belso szolgalati hiba cib token , cibmtoken letöltés , cibmtoken letöltése

  Users review

  from 1.391 reviews

  "Great"

  7.8

  Users comments

  Attila Mika

  by Attila Mika

  Mar 28, 2017  |  "Poor"

  Na ma döntöttem el hogy bankot váltok. Újra kellett volna regelnem az appot a telón. 1. tipp: ezt még a reset előtt kellett volna.... Köszike, de belépni csak a RÉGI telón generált tokennel tudok a netbankba, ahol is az ÚJ regisztrációját kéne elvégeznem ami ugye még nem létezhet különben nem tudtam volna belépni... 2. Sebaj telefon. Gondoltam nyomkodok menüket és kapok sms-t. Hát ja. Végighallgatva hogy hogyan válthatok jelzálogot takarékbetétre és egyéb értelmes infokat, végül egy géphang század forintra elmondja, hogy mennyi az egyelegem, majd vadul nyaggatni kezd, hogy nyomjak 0-t ha mást is akarok. 4 OK 0, ügyintéző 10 perc múlva felveszi. Szeva, kéne reg kód. Semmi gond, már ment is a love sms, puszi, pá. 5. SMS megjött, boldogság, copy, paste perszer nem megy. 6. Nem baj, papír ceruza, 16 számjegy nem a világ 7. Reg kód megad, pin kód megad: HIBÁS REGKÓD 8. Miaf. Elírtam? Nem. Csak símán nem jó a kód. Naná, hogy ezt is csak a leendő pin kód bekérése után közli... Megjegyzem ezt az app regisztrálós szenvedést eddig minden évben 2x el kellett játszanom de eddig személyesen intéztem... Úgyhogy részemről betelt a pohár. A javas rettenet netbank után

  Tamás Fejős

  by Tamás Fejős

  Mar 13, 2017  |  "OK"

  Too difficult to get a one time password. Cib Bank app is superior.

  Tamás Vályi-Nagy

  by Tamás Vályi-Nagy

  Nov 04, 2016  |  "Poor"

  Egyszerüed fos ès àtgondolatlan. Gusztustalan h bele kènyszeritenek. Itt fogom hagy a bankot.

  Filo Ford

  by Filo Ford

  May 31, 2016  |  "OK"

  1. A magyarázatból se értem, miképpen emlékeztet engem egy zászló a PIN-kódra? 2. Év elején azt ígérte a bank, 3 hónap múlva lehet külföldi számra is regisztrálni. Mondjuk, nem hittem el és valóban... :-(

  Gábor Horváth

  by Gábor Horváth

  Apr 14, 2016  |  "Poor"

  Nem tudom hogy egy ilyen nagy pénzintézet hogy engedhet meg magának egy ilyen használhatatlan és ronda applikációt.

  Tamás Kovács

  by Tamás Kovács

  Apr 23, 2015  |  "Great"

  A rendszer altal kuldott kodokat nem hajlando elismerni a rendszer. Teljesen ertelmetlen raeroltetni az emberekre, amig nincs rendesen megcsinalva.