FREE DOWNLOAD

m:tel Droid

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aplikacija je namjenjena isključivo korisnicima m:tel mreže u Bosni i Hercegovini. Zamišljena je sa ciljem da na jednom mjestu objedini usluge i informacije vezane za m:tel.

  Tako korisnik može da pročita i informiše se o najnovijim vijestima vezanim o m:tel-u (vijesti se automatski ažuriraju sa m:tel-ove web stranice), a vijesti je moguće i podijeliti sa prijateljima.

  Takođe aplikacija pruža korisniku uvid u svoju mjesečnu potrošnju, tačnije moći će da provjeri koliko je potrošio minuta, sms poruka i megabajta i da vidi dali je izašao iz bonusa ukoliko je post paid korisnik. Da bi aplikacija što vjerodostojnije prikazivala naznačene podatke njihovo tarifiranje se izvršava po tarifi koju korisnik izabere.

  Tu su još i druge m:tel usluge, kao što su:
  - provjera stanja računa, provjera bonusa,
  - naplata parkinga,
  - slanje dopuna prijateljima,
  - imenik fiksne telefonije
  - čitanje viceva sa m:tel sms servisa itd.

  IMENIK FIKSNE TELEFONIJE - je ograničen od m:tel-a sa 50 upita po IP adresi, tako da ako koristite javni internet ili 3G vrlo moguće je da pri prvom pokušaju nemadnete rezultate.

  DUAL SIM PROBLEM - kod telefona sa dual SIM karticama aplikacija racuna sve pozive jer ne postoji efikasan nacin razdvajanja istog.

  Tags: mtel droid , mteldroid , m tel droid , provjeravanje mtel racuna ko je na pertplatu , mtel provjera stanja na pripejdu fiksne telefonije , mtel droid apk , teldroid , droid , emtel droid

  Users review

  from 1.309 reviews

  "Great"

  8.4

  Users comments for m:tel Droid

  Rasho

  by Rasho

  Sep 24, 2017  |  "Awesome"

  Postovani mozete li uskladiti cjene parkinga za Grad Trebinje sa trenutnim cjenama objavljenim u gradskom Sl.Glasniku br. 9. na stranici 63. Hvala! P.S. Aplikacija je fantasticna... Svaka Vam cast!!!

  Srdjan Djokic

  by Srdjan Djokic

  Aug 08, 2017  |  "Awesome"

  Pitanje, da li je moguce napraviti opciju biranja mobilnog interneta u aplikaciji kako je vec napravljeno za 1GB, 2GB i za vece pakete a da ne unosimo rucno 4000 za 4GB i moze li se provjeriti zasto aplikacija upozorava da je mobilni internet blizu isteka bonusa na 2GB iako je paket od 4GB koji je rucno unesen. Ostalo je sve ok, odlicna aplikacija. Pozdrav.

  A Google user

  by A Google user

  Jun 30, 2017  |  "Poor"

  Nije namjenjena za uredjaje sa 2 kartice.

  Vlastimir Hrsum

  by Vlastimir Hrsum

  May 30, 2017  |  "Awesome"

  Hrki, šta je sa ovim parkingom? Klik na dva sata neće da prihvati. Izgleda prebrzo se zahtjev/SMS pošalje pa ne stigne obraditi?

  Stefan Simikic

  by Stefan Simikic

  May 25, 2017  |  "Poor"

  Uplatio sam 2h parking u Brčkom preko ove aplikacije i dobio sam kaznu. Uplaćen je samo jedan sat a druga poruka nije prosla. Brišem ovu aplikaciju jer je neispravna i samo mi je napravila 20km troškova. Drugari, budite oprezni sa ovom aplikacijom. Pozdrav

  Slavisa Tomicevic

  by Slavisa Tomicevic

  Apr 14, 2017  |  "Great"

  Aplikacija je dobra, samo ne bi bilo loše da se može postaviti dan u mjesecu od kojeg počinje obračunavanje bonus minuta i poruka, kao što je to slučaj sa internetom.