FREE DOWNLOAD

Rabo Bankieren

  • SEARCH TYPE
  Rabo Bankieren icon

  Rabo Bankieren

  by: 30.6K 6.8

  6.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De Rabo Bankieren App geeft u inzicht in uw bankzaken waar én wanneer u maar wilt. In de rij bij de kassa? Check nog even snel uw saldo. Een etentje voorgeschoten? Vraag gemakkelijk uw geld terug via een betaalverzoek. Uw pas verloren? Blokkeer hem via de app en vraag direct een nieuwe aan. En heeft u hulp nodig? In de app neemt u via chat of telefoon direct contact op met uw bank. Wij staan 24/7 voor u klaar.

  Installeert u de app als bestaande Rabobank klant? Zorg dan dat u uw Rabo Scanner bij de hand heeft.

  Met de Rabo Bankieren App kunt u meer dan u denkt:
  • Direct een betaalrekening openen als u klant wilt worden.
  • Inzicht in uw rekeningen, creditcard uitgaven, beleggingen, leningen en hypotheek.
  • Cadeau voorgeschoten? Vraag het geld terug aan bekenden met een betaalverzoek.
  • Betalen zonder Rabo Scanner? Verhoog uw limiet naar onbekende rekeningen, zodat u tot 1000 euro zonder scanner betaalt.
  • Weten wat er op uw rekening gebeurt? Stel alerts in die meldingen geven bij bepaalde saldo veranderingen.
  • Voor ondernemers: een extra profiel toevoegen om bijvoorbeeld snel betalingen goed te keuren die de financiële administratie heeft klaargezet.

  Veilig bankieren
  Bankieren via de Rabo Bankieren App is net zo veilig als via Rabo Internetbankieren in uw browser. De app maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Meer weten? Lees erover op www.rabobank.nl/veiligbankieren.

  Meer informatie
  Lees meer over de Rabo Bankieren App op www.rabobank.nl/app. Hulp nodig met installeren of registreren? Bel de helpdesk: +31 (88) 722 66 27 (gebruikelijke belkosten). Bent u een zakelijke klant? Bel dan met +31 (88) 722 66 22 (gebruikelijke belkosten). We helpen u ook graag verder bij een bankkantoor.

  Tags: rabobank app en , rabobank , rabo app en , rabobank en , rabo bankieren , rabobank bankieren , rabobankieren , rabo , www

  Users review

  from 30.552 reviews

  "Good"

  6.8

  Users comments for Rabo Bankieren

  Naomi Mastenbroek

  by Naomi Mastenbroek

  Nov 20, 2017  |  "Good"

  Ben relatief te vreden, maar het is regelmatig zo dat ik bij het openen al foutmeldingen krijg. Aan de wifi licht het niet maar voor de rest een prima app met alles wat ik nodig heb. Eddit: na ongeveer een uur werkte de app weer. Aan de verbinding lag het hoogst waarschijnlijk niet want ook na een restart en het aan en uit zetten van gegevensverbinging en wifi kon ik nog niet tot het inlogscherm komen.

  T.R. Soesman

  by T.R. Soesman

  Nov 11, 2017  |  "Poor"

  Per ongeluk de oude raboapp van de telefoon gehaald, nu zit ik met de "nieuwe" look en feel app (die Rabobank een 2 jaar geleden heeft geïntroduceerd?) waar duidelijk "form over function" de gedachte was. Eerder was geen ruimte onbenut en nu zit je met allemaal spacers, lege plekken en een hele bovenbalk/bar met info waar je niks mee moet nadat je het 1 seconde hebt gezien. Moet je balans nu echt zo veel ruimte bovenaan innemen als je naar je transactiegeschiedenis kijkt? Het vorige design was ook beter leesbaar met kleurengebruik.

  # Mr. Christmas

  by # Mr. Christmas

  Nov 11, 2017  |  "Poor"

  Wist niet dat ik al een negatieve review had maar passen we wel weer aan. Na 2015 gaat deze app alleen maar achteruit. Het is zelfs zo erg dat in de overeenkomst staat: als u dupe bent van een gehackte telefoon zijn wij niet verantwoordelijk voor wat er met deze app gebeurt. Nou kan je eerlijk zeggen een gratis keylogger op de persoon ze telefoon en ik trek zo je bankrekening leeg. Deze app is echt bagger. Doe er iets aan. Neem n hacker aan om je te helpen. Die zijn meer waard dan die stropdas apen

  Roy Buitenhuis

  by Roy Buitenhuis

  Nov 06, 2017  |  "Poor"

  De app discrimineert tussen Roms. Met miui mag ik mijn vingerafdrukscanner niet gebruiken van mijn Redmi Note 3. Andere apps als die van KPN doen het gewoon prima. Als ik lineageos draai kan ik mijn vingerafdrukscanner ineens wel gebruiken in de Rabobank app. Verder is het niet de allerslechtste app, maar vergeleken met die van andere banken is het toch een teleurstelling.

  Maarten de Winter

  by Maarten de Winter

  Nov 03, 2017  |  "Poor"

  Treurig dat een bank van het kaliber Rabobank na 2 jaar nog steeds zijn zaken niet op orde heeft. De vorige app was vooralsnog veel consistenter en betrouwbaarder. Typisch gevalletje van een managementlaag die totaal geen verstand heeft van gebruikerservaringen maar wel het budget knijpen want 'native is te duur' ... Gelukkig lopen mijn primaire zaken bij Bunq.

  A Google user

  by A Google user

  Nov 02, 2017  |  "Poor"

  Wat een k app. Registratie proces moet steeds van voor af aan als halverwege je scherm uitvalt...