FREE DOWNLOAD

Ukepenger

  • SEARCH TYPE
  Ukepenger icon

  Ukepenger

  by: 228 5.4

  5.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ukepenger er et verktøy for å lære barn og unge verdi av penger og arbeid. Appen kan bidra til å lære barna verdien av sparing, og kan være utgangspunkt for mange gode samtaler mellom barn og foresatte om økonomi og sparing. Målgruppen er i utgangspunktet barn mellom 8-14 år og deres foresatte.

  TV-programmer som Luksusfellen og Teenage Boss aktualiserer at det er viktig at barn lærer betydning av penger og har et bevisst forhold til hva de brukes til. I dag bruker mange familier ark som henger på kjøleskapet for å administrere plikter og arbeidsoppgaver i hjemmet.

  Ukepenger har litt forskjellig funksjonalitet, avhengig av om brukeren er registrert som barn eller voksen. Brukerne får varsel når det foreslås ny oppgaver, når oppgaver er godkjente, og når ukesoppgjør er utført.

  Første gang appen åpnes

  Brukeren må registrere seg som barn eller voksen. Brukeren må ha egen telefon, for å kunne motta engangspassord på sms. Barn kan velge å registrere kjønn og alder. Denne informasjonen kan bli brukt til statistikk, men vil aldri bli lagret sammen med telefonnummer. Over tid er det ønskelig å lage statistikk som for eksempel hvor mye det er vanlig å betale i ukepenger til en 8-åring eller om det erjenter eller gutter som får mest ukepenger.

  Innlogging

  Ukepenger husker brukeren, slik at man ikke trenger å logge seg inn hver gang man åpner app'en. Unntaket er hvis man fra profilsiden velger å logge seg ut, eller hvis man bytter telefon.

  Hovedmeny

  På hovedmenyen for barn er det tre valg: Oppgaver, Ukepenger og Sparing. Oppgaver brukes til å foreslå nye og administrere arbeidsoppgaver. En oppgave kan utføres én gang, eller gjentas hver uke. Både voksne og barn kan foreslå nye oppgaver. Voksne kan endre beskrivelse og pris før oppgaven godkjennes. Ukepenger viser hvilke oppgjør som er utført, og fra hvem. Her kan barnet også velge hvor mye av et ukesoppgjør som skal spares. Sparing viser hvilke sparemål et barn har, og hvor langt barnet har kommet på veien.

  På hovedmenyen for voksne er det tre valg: Oppgaver, Betaling og Barn. Oppgaver brukes til å foreslå nye og administrere arbeidsoppgaver. En oppgave kan utføres én gang, eller gjentas hver uke. Både voksne og barn kan foreslå nye oppgaver. Voksne kan endre beskrivelse og pris før oppgaven godkjennes. Betaling viser oversikt over nye og utførte ukesoppgjør. Barn viser hvilke barn som er knyttet til deg. Her kan man også få en oversikt over tidligere utførte ukesoppgjør, hvor mye av oppgjøret barnet har valgt å spare, se barnas sparemål og hvor langt barnet har kommet i sparingen.

  Tags: ukepenger 12 år , ukepenger barn , lære å lese , uke penger til 12 år gammel gutt , ukepenger , ukepenger 12

  Users review

  from 228 reviews

  "Good"

  5.4

  Users comments

  Christian Elind

  by Christian Elind

  May 31, 2017  |  "Poor"

  Fikk den ikke til å funke.

  Øyvind Christiansen

  by Øyvind Christiansen

  Oct 17, 2016  |  "Poor"

  henger på velkomstskjermen.

  Sander Berg

  by Sander Berg

  Jun 08, 2016  |  "Poor"

  Appen fungerer ikke, må fikses kjapt!

  Monaliza Blanquisco

  by Monaliza Blanquisco

  Apr 15, 2016  |  "Poor"

  Installed and uninstalled many times. Never really get to use this app.

  Richard Brekkli

  by Richard Brekkli

  Sep 29, 2015  |  "Poor"

  Sluttet å fungere etter oppgradering til Android 4.4.4

  Stian Jurs-Martinsen

  by Stian Jurs-Martinsen

  Sep 24, 2015  |  "Poor"

  Reagerer ikke på tastetrykk. Gjelder motorola også