FREE DOWNLOAD

AFVALLEN EN SLANK BLIJVEN

  • SEARCH TYPE
  AFVALLEN EN SLANK BLIJVEN icon

  AFVALLEN EN SLANK BLIJVEN

  by: Funkylola-apps 1 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  19 SIMPELE (VOEDINGSGEWOONTES) DIE JE SLANK MAKEN - EN HOUDEN!

  SPECIALE AANBIEDING:

  Gezonde Gewoontes (3-DVD set): €67,00
  18 online artikelen: €47,00
  E-book (PDF) '20 gezonde recepten': €27,00
  Online video 'Strakke Buik 8 min. Workout Deel 2': €27,00
  Toegang tot de leden website: €47,00

  Totaal: €215,00
  Normaal: € 67,00
  NU: € 37,00

  Ik ben overtuigd van de resultaten die je zult behalen met deze 3-DVD set, in combinatie met het bonus programma.

  Test daarom dit product voor 30 dagen. Bekijk de video's, lees de info van het Bonus Programma door.

  Vind je het niets? Dan geef ik je 100% van je geld terug. Je hoeft alleen de DVD's terug te sturen.

  ONTDEK:
  Vetarm eten is de oplossing tot blijvend gewichtsverlies? Fout! Ik leg je uit wat de goede en slechte vetten zijn en je zult inzien dat wat de media en voedingsindustrie je doen geloven totaal niet aansluiten bij wat écht gezond is
  Twee misvattingen over calorieën waarmee alle diëtisten de mist in gaan..

  Hoe je binnen 5 minuten zulke lekkere gerechten op tafel kunt zetten dat je niet eens door hebt dat je 'op dieet' bent en er van zou willen blijven eten.

  Ontdek de voedingsmiddelen die je hongergevoel doen verdwijnen en het bereiken van je ideale lichaam gemakkelijk en plezierig maken. Van brood, pasta, rijst, aardappelen, chips, snoepgoed en suikers kan je zoveel eten als je wilt zonder verzadigd te zijn. Terwijl goede vetten en eiwitten en stofje naar je hersenen sturen (CRH) waardoor je voldaan raakt.

  Wat je kunt doen om dezelfde dag nog meer stabiele energie te hebben.

  4 voedingsmiddelen die het gewicht er sneller dan welk ander voedingsmiddel dan ook doen aankomen en je te allen tijde zou moeten laten staan.
  Zo lang een product 'light' is, kan je het eten of drinken. Fout! Light producten bevatten niet alleen diverse kleur-, geur- en smaakstoffen (E-nummers), waardoor ze gifstoffen voor het lichaam zijn, ze 'foppen' ook de hersenen. Je hersenen denken dat je suikers binnen krijgt en maken alvast de hormonen aan die suikers opslaan. Deze hormonen slaan ook vet op. daarom wordt je er dikker van.

  4 ontbijt ideeën die je kunt eten ook al moet je snel de deur uit, of ook al heb je een gezin, en die toch gezond voor je zijn.
  3 voedingsmiddelen die je nooit zou moeten eten die door bijna alle artsen worden aanbevolen
  Mensen eten procentueel gezien teveel slechte koolhydraten (meer koolhydraten dan hun lichaam verbrandt), daarom komen ze aan. Ontdek de lekkere vervangers (die je ook voor onderweg kunt meenemen) die je verzadigen en vet verbranding stimuleren
  Het voedingsmiddel dat we bijna allemaal dagelijks eten en leidt tot darmproblemen, een 'lekkende' darm en een disbalans in onze hormoonhuishouding, zonder dat we het door hebben.
  Het drankje dat we allemaal dagelijks drinken 'omdat het zo gezond is', waarvan onderzoek na onderzoek laat zien dat het eigenlijk het tegenovergestelde doet als waarvoor we het drinken.

  Beter dan Sonja Bakker, effectiever en gemakkelijker dan Dr. Frank.

  Een BMI tussen de 22.5 en 25 geeft de hoogste levensverwachting (uitkomst op basis van onderzoek van 57 studies).

  De belangrijkste wijziging in je voedingspatroon die wanneer je deze maakt, vanaf vandaag vet zal doen verbranden, binnen enkele weken zal leiden tot het verliezen van meerdere kilo's en op lange termijn een slank lichaam garandeert.

  Tags: apps afvallen sonja , slank apps , slank lichaam

  Users review

  from 1 reviews

  "Poor"

  2