DOWNLOAD  SEK15.00

De Mindfulness App

  • SEARCH TYPE
  De Mindfulness App icon

  De Mindfulness App

  by: 74 8.6

  8.6 Users
  rating
  DOWNLOAD  SEK15.00


  Screenshots

  Description

  De best verkochte Mindfulness App in Scandinavië - nu ook in het Nederlands!
  Meer dan 500.000 gebruikers!

  Wil je meer rust brengen in je drukke leven? Lijkt mediteren je moeilijk? Dan biedt deze Mindfulness App uitkomst.
  De Mindfulness App helpt je om meer in het moment te leven en minder te piekeren over gebeurtenissen die nog moeten komen of al achter je liggen. De app helpt je ook met het moeilijkste van mindfulness, namelijk om niet te vergeten je te richten op het hier en nu.

  ______________________________________

  REACTIES VAN GEBRUIKERS:

  “Ik heb een mindfulnesstraining gedaan en heb al veel begeleide meditaties gevolgd, bijvoorbeeld op cd. Maar deze app is precies wat ik zocht. Een vriendelijke stem, nuttige functies – het is allemaal in lijn met de mindfulnessgedachte. Ik gebruik de app bijna elke dag.”

  “Eenvoudige, heldere teksten. Makkelijk in het gebruik en een vriendelijke stem. Het zou zomaar eens kunnen dat ik nu regelmatig ga mediteren.”

  "Prettig design, eenvoudig en plezierig in het gebruik. Een fantastisch hulpmiddel voor beginners en voor mensen die al langer mediteren. Iedereen zou zo'n app op zak moeten hebben. Het is een geweldige steun in de rug."

  “Wat een mooie app. Er zijn veel functies, maar toch is hij simpel in gebruik.”

  ______________________________________
  KENMERKEN VAN DEZE APP:

  Je stelt zelf in op welke dagen en op welk tijdstip je eraan herinnerd wilt worden dat het tijd is om te mediteren.

  Je kunt kiezen voor een korte of langere meditatie.

  Je kunt je laten leiden door een stem, maar het is ook mogelijk alleen een klankschaal te horen aan het begin en aan het eind, of ook tussendoor.

  Je kunt zelf instellen hoe lang een meditatie gaat duren. 

  Om je te helpen meer in het hier en nu te leven, kun je op vooraf ingestelde momenten een 'herinnering' krijgen. Je kunt jezelf als het ware 'oppiepen' via de app,– een eenvoudige manier om even na te gaan of je in het moment bent.

  Natuurlijk kun je met deze app op elk ogenblik van de dag een meditatie beginnen en daarbij zelf kiezen welke vorm op dat moment het prettigst is, bijvoorbeeld wanneer je ergens zit te wachten of gewoon even rust wilt nemen.

  Alle meditaties die je volgt worden opgeslagen in een apart onderdeel van de app. Daar zie je in één oogopslag hoe vaak en hoe lang je hebt geoefend.

  De Mindfulness App bevat:
  4 geleide meditaties: 3, 5, 15 en 30 minuten
  4 stille meditaties met klankschaal: 3, 5, 15 en 30 minuten
  1 geleide bodyscan
  Herinneringsfunctie
  Statistieken

  De Mindfulness App is een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die meer in het hier en nu wil leven. De app is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren gebruikers. Het is een app die je dagelijks leven kan verrijken.

  Tags: mindfulness , wat is de beste mindfulness ap , mindfulness apps , mindfulness widget , gratis mindfulness app op je mobiel nederlands , gratis mindfulness , de beste mindfulness , mindfulness app nederlands gratis , de mindfulness app en

  Users review

  from 74 reviews

  "Great"

  8.6