FREE DOWNLOAD

Downsyndroom - Gratis demo

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Uitgebreide medische informatie over het downsyndroom. Informatie over uiteenlopende onderwerpen. Een praktische vraagbaak voor ouders, verzorgers en behandelaars.

  Let op! Dit is de gratis versie en geeft beperkt toegang tot een selectie van de hoofdstukken van het boekje. Steun Artsen voor Kinderen en koop de complete versie van de app.

  Een kind met Downsyndroom heeft vaak extra zorg nodig. Veel kinderen worden namelijk geboren met medische problemen. Als ouder wil je graag weten welke problemen je kunt verwachten, en ook wat je eraan kunt doen.

  Met deze applicatie kun je voor iedere leeftijdsfase, snel en overzichtelijk de meest voorkomende medische problemen opzoeken. Vanaf de eerste levensmaand tot en met de tienerjaren. Met gedegen medische informatie wordt ook de complexe medische problematiek inzichtelijk gemaakt. Waardoor de stappen van de kinderarts en andere behandelaars goed kunnen worden gevolgd.

  De nieuwste medisch ontwikkelingen worden via regelmatige updates bijgehouden.

  Deze app is ontwikkeld door de Stichting Artsen voor Kinderen en staat onder redactie van een team van medische specialisten.

  De medische verantwoording ligt bij dr. Michel Weijerman, kinderarts en voormalig coördinator van de Downpoli van het VU medisch centrum in Amsterdam.

  Deze app gaat uit van de nieuwste multidisciplinaire richtlijn voor de medische begeleiding van kinderen met Downsyndroom.

  De technische realisatie van deze app is verzorgd door BioMedia Amsterdam.

  Users review

  from 2 reviews

  "Good"

  6