FREE DOWNLOAD

E nummer & Fødevare Guide

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ved du hvad de fødevarer, du køber i butikken, indeholder? Her er svaret. E-nummer appen er en hjælp til dig, der vil vide hvad det egentlig er du spiser.
  Den mad, vi spiser, er tilsat en lang række stoffer, som påvirker madens farve, holdbarhed, konsistens og smag - kun få tilsætningsstoffer tilsættes fødevarerne af ernæringshensyn. Den stigende industrialisering af fødevarerne har medført, at producenterne i stigende grad bruger tilsætningsstoffer i et stadigt stigende antal fødevarer, og at forbrugerne i stigende omfang køber forarbejdet mad.
  Denne lille gratis app giver dig svaret på alle dine spørgsmål. Må du f.eks. spise chokolade hvis du er muslim? Eller er E621 måske skyld i din migræne?
  E-nummer er aldrig mere bare et nummer!

  RaCooN er et firma, der brænder for sundhed, vejledning og rådgivning omkring dette samt hvor tanken om de rene fødevare er en prioritet. Denne E-nummer app er udviklet med det formål at vejlede befolkningen omkring de tilsætningsstoffer der er tilsat vores fødevare. Vil du gerne vide hvad der egentlig menes med det, der står på varedeklarationerne og hvad det betyder for dig og dit helbred, så er det her du får information om tilsætningsstofferne.

  E-nummer appen er en gratis service og virker både online og offline og kan derfor bruges i alle situationer, hvor der skulle opstå tvivl, fx ved fødevareindkøb. Appen giver dig en komplet oversigt over samtlige tilladte tilsætningsstoffer, samt en uddybende beskrivelse af disse. Ideen til denne app kom på baggrund af personerne bag, har Laktose intolerance samt mener af markedet er mangelfuldt på denne service.

  Appen indeholder:
  •Gode råd om fødevare
  •Opslagsværk over alle E-nummer
  •Hvor farlige er hvert enkel E-nummer
  •Hvad indeholder E-nummer og er de allergi fremkaldende
  •Direkte adgang til vores Facebook side
  •Feedback, lad os sammen gøre denne app bedre

  Ris og Ros høres meget gerne på Kontakt@RCooN.dk

  Tags: e numer for muslim , e numre laktoseintolerance , farvestoffer liste enumre , enumme

  Users review

  from 25 reviews

  "OK"

  4.8

  Users comments for E nummer & Fødevare Guide

  Jesper Poulsen

  by Jesper Poulsen

  Mar 26, 2016  |  "Poor"

  Manglende forklaringer og halvfærdige beskrivelser. Beta-software.

  Henrik Gemal

  by Henrik Gemal

  Apr 23, 2013  |  "Poor"

  Doesn't work