DOWNLOAD  $1.00

E-nummers

  E-nummers icon

  E-nummers

  by: 12 6.8

  6.8 Users
  rating
  DOWNLOAD  $1.00

  Screenshots

  Description

  E-nummers zijn additieven (hulpstoffen) die door de EU zijn goedgekeurd voor het gebruik in voedsel. Vaak is het aan het nummer alleen moeilijk om te achterhalen om wat voor stof het nu precies gaat. Deze APP geeft u snel en handig een overzicht van alle E-nummers, met daarbij de indicatie of het vermeden dient te worden, twijfelachtig is, of dat het veilig is voor uw gezondheid.

  Heel erg handig voor als u in de winkel staat en snel even wilt weten welke soort toevoegingen in het product zit dat u wilt kopen.

  De APP bevat tabbladen met lijsten waarbij alle E-nummers, samen met hun naam en functie worden getoond. Eén met eerst alle nummers op volgorde, dan op volgorde van naam en tenslotte een op volgorde van functie.
  Het laatste tabblad bevat algemene informatie over E-nummers en een zoekfunctie met een automatische aanvulling op hetgeen u intoetst.

  Op dit moment bevat E-nummers ruim 430 nummers !

  E-Nummers heeft GEEN internet verbinding nodig tijdens het gebruik, er worden geen gegevens verstuurd of ontvangen. Alle data zit in de app geprogrammeerd. E-nummers maakt dus geen gebruik van uw databundle, data-abonnement of wifi-netwerk.

  Tags: e nummers , enummers , apps voor e nummers

  Users review

  from 12 reviews

  "Good"

  6.8