FREE DOWNLOAD

Fibromyalgie Forum (Gratis)

  • SEARCH TYPE
  Fibromyalgie Forum (Gratis) icon

  Fibromyalgie Forum (Gratis)

  by: 6 3.6

  3.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Deze app is ontwikkeld om lotgenoten met een chronische aandoening samen te brengen. Via deze social community komen zij met elkaar in contact en delen lief en leed met elkaar.

  De app beschikt over een persoonlijke profielpagina waarin men zelf lotgenoten kan zoeken en toevoegen. Foto's kunnen worden gedeeld en de dagelijkse bezigheden worden besproken. Er zijn altijd lotgenoten die voor elkaar klaar staan wanneer het even tegenzit! Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan en dus vonden de makers van www.fibromyalgie­forum.nl, dat zij niet konden uitblijven!

  Naast het persoonlijke profiel, is er veel informatie te vinden over verschillende soorten chronische aandoeningen. Een aantal voorbeelden van genoemde aandoeningen: Atrose, Fibromyalgie, CVS, MS, ziekte van Crohn, depressies, HMS en nog vele anderen!

  Omdat de app voor lotgenoten, door lotgenoten is wordt de informatie regelmatig bijgewerkt en heeft de gebruiker de mogelijkheid hierbij mee te kunnen helpen door hun verhaal te vertellen! Natuurlijk bevat de app ook een advies onderdeel, waar verschillende soorten advies te vinden zijn.

  Van ademhalings- oefeningen tot voedingsadvies, uitgebreid en met goede voorbeelden zodat advies ook gelijk in de praktijk gebracht kan worden!

  Met deze app blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent chronische aandoeningen en de website. Ook is er ruimte om zelf nieuws in te sturen en kans te maken op een pagina groot artikel op de website, en dus ook de app!

  Ook is het mogelijk via een aantal andere profielpagina's in te loggen op het fibromyalgie­forum, wat het delen van nieuws nog makkelijker maakt. Niet geheel onbelangrijk is dat op deze manier, meer aandacht gevraagd kan worden voor chronische aandoeningen in het algemeen.

  Het fibromyalgie­forum is ontwikkeld Voor lotgenoten, Door lotgenoten!

  Via deze app wordt er geprobeerd, aandacht te vragen voor chronische aandoeningen en lotgenoten ondersteuning te bieden.

  Users review

  from 6 reviews

  "OK"

  3.6