FREE DOWNLOAD

Friss víz

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  A víz elengedhetetlen az élethez, a helyes folyadékpótlás jelentős hatással van fizikai- és szellemi teljesítőképességünkre. A “Friss víz” alkalmazás célja, hogy folyamatosan mérje a naponta javasolt folyadék mennyiség bevitelét és szükség esetén figyelmeztetést küldjön a felhasználó számára, amíg hozzá nem szokik a rendszeres folyadékpótláshoz.

  Ivás menü: napi vízszükséglet naplózása

  Gyors folyadék hozzáadás – hozzáad 2dl vizet a bevitt mennyiséghez
  További folyadék hozzáadás: hozzáadható 1, 2 vagy 5 dl víz, illetve ha hozzáadjuk az elfogyasztott vízelvonó hatású folyadékokat is (kávé, alkohol, energiaital), pontosabban mérhetjük, hogy mennyi folyadékot szükséges bevinnünk

  Eddig menü: hosszú távú eredményeink grafikonon megtekinthetők
  Beállít menü: személyi adatok beállítása, törlése, alkalmazás megosztása, értékelése, emlékeztetők
  Személyi adatok - Vízszükséglet kalkulátor (a felhasználó kiszámolhatja ismerősök, barátok számára is, anélkül, hogy a saját adatait módosítaná)
  Tipp menü: 9 tipp a helyes vízfogyasztásról
  Memó menü: emlékeztető beállítása (éjszaka nem figyelmeztet)

  Az alkalmazásban megnézhetjünk, hogy testsúlyunk és életkorunk alapján milyen mennyiségű vizet javasolt elfogyasztanunk, ha nincs semmilyen rendkívüli körülmény. Sportolás, hőség, betegség esetén természetesen még bőven a javasolt mennyiség felett érdemes vizet fogyasztani. Naponta sokat tehetünk a koncentráló képességünk javításáért, és már 3 nap odafigyeléssel sokat tehetünk egészségünkért, és bőrünk feszességéért is. Épp ezért 3 nap helyes vízfogyasztásért elnyerjük a bronz kupát, 7 nap után ezüst kupát, 30 nap után arany kupát.

  Tags: vízszükséglet kalkulátor

  Users review

  from 155 reviews

  "Great"

  8