FREE DOWNLOAD

Gravid

  • SEARCH TYPE
  Gravid icon

  Gravid

  by: 67 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Forestil dig, at du er super forberedt til at føde dit barn. At du har haft overskud i graviditeten. At du ikke er bange for at føde, men bare stoler på din krop og har trænet den til at frembringe endorfiner som er kroppens naturlige bedøvelsesmiddel.

  Hypnose programmerne kan købes i appen og koster, 99,- . Der er også gratis sessioner som du kan hente.

  -->14 hypnose programmer til salg fra applikationen.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Bare svar ok til alle dialoger, når du henter igen. Apple kan huske dig som kunde.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der følger en gratis hypnose der hedder "det smukke liv" med din download.

  Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 67 reviews

  "Great"

  7.8