FREE DOWNLOAD

Huidmonitor

  • SEARCH TYPE
  Huidmonitor icon

  Huidmonitor

  by: Stichting Melanoom 103 6.8

  6.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De slimme app om signalen van huidkanker te leren herkennen

  Huidmonitor is winnaar van de Health App Award 2012!

  Vraag jij je wel eens af of die moedervlek op je rug misschien niet een beetje gek is? Of lijkt het wel of ‘ie is veranderd sinds de laatste keer dat je keek? Van alle soorten kanker is huidkanker de snelst groeiende vorm. Een op de zes Nederlanders krijgt er in zijn of haar leven mee te maken. Regelmatig controleren van je huid is belangrijk. Hoe eerder je de signalen herkent, hoe beter!

  - CHECK
  Doe een snelle check van een enkele moedervlek. Maak een foto van de moedervlek en vergelijk deze met een grote verzameling voorbeeldfoto’s. Lees bij iedere voorbeeldfoto meteen meer informatie: is dit een onschuldige moedervlek, een melanoom, of nog iets heel anders? En waar zie je dat eigenlijk aan?

  - VOLG
  Volg een of meer moedervlekken langere tijd. Maak om de zoveel tijd een foto van je moedervlek en vergelijk de foto’s van verschillende tijdstippen met elkaar. Is er iets veranderd sinds je de vorige foto nam? Dat is een waarschuwingssignaal! Je foto’s worden handig opgeslagen aan de hand van een duidelijke weergave van een lichaam, waarop je al je moedervlekken hebt aangegeven.

  - HERINNERING
  Huidmonitor kan je een herinneringsbericht sturen, zodat je niet vergeet om regelmatig je moedervlekken te controleren.

  - PERSONEN
  Volg niet alleen je eigen moedervlekken, maar ook die van je partner of kinderen!

  Users review

  from 103 reviews

  "Good"

  6.8