FREE DOWNLOAD

Kell a dohány?

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  „Kell a dohány?”

  A „Kell a dohány?” Magyarország első, leszokást segítő mobilalkalmazása, melyben kézzel fogható, praktikus segítséget kaphat minden leszokni vágyó – hamarosan már csupán egykori – dohányos.

  Az alkalmazás tartalma:
  • Újdonság: most még jobban megéri kitartani! Használd rendszeresen alkalmazásunkat, légy kitartó a leszokásban és segítsd társaidat inspiráló vagy épp elrettentő fotókkal! Szerezd meg jutalomkitűzőinket, amellyel barátaidnak is eldicsekedhetsz!
  • Hol tartok képernyő: megtudhatod, hogy mennyit spóroltál, amióta nem dohányzol;
  • Egészséged alakulása: megtudhatod, hogy milyen egészségügyi előnyök jelentkeznek nálad legutolsó elszívott cigaretta óta;
  • SOS Rágyújtanék: itt találod az általad és mások által feltöltött fotókat, melyek célja, hogy bátorítson vagy épp elrettentsen a rágyújtástól. A navigációs gombok segítségével kiválaszthatod, hogy épp a legfrissebb, a legnépszerűbb vagy saját képeidet szeretnéd látni.
  • Patikakereső: az alkalmazás segítségével megtalálhatod a legközelebb eső gyógyszertárat, ahol akár a dohányzásról való leszokást segítő vény nélkül kapható készítményt is vásárolhatsz;
  • Tudástár: itt a leszokással kapcsolatos, hasznos tippeket és információkat találsz.
  Felhasználói felület: magyar
  Kapcsolatfelvétel: info@h2online.hu
  Weboldal: www.h2online.hu

  Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a mobilalkalmazás nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást, továbbá nem képezheti szakmai tanácsok és ajánlások alapját. A te felelősséged az is, hogy az abban olvasottakat hogyan értelmezed és hasznosítod. Az alkalmazás felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért a fejlesztő/üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. Bármilyen kérdés, panasz esetén kérjük, hogy fordulj orvoshoz!

  Tags: kell a dohány , elsősegélynyújtás , kell a dohány? , kelladohány

  Users review

  from 221 reviews

  "Good"

  6.4