DOWNLOAD  $1.93

Kostplan

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $1.93


  Screenshots

  Description

  Med Champions of 2morrows kostprogram får du vejledning i alle hverdagens retter og drikkevarer og kan se helt specifikt hvad du må få på alle måltider om dagen! Hvad enten du vil tabe vægt, øge vægt eller optimere din daglige energi, er ”Kostprogram”-appen det bedste værktøj i dagligdagen og for at opnå din målsætning!

  Kostprogram-app er designet til at give dig de bedste muligheder for at kontrollere og blive inspireret dagligt i dit indtag af såvel drikkevarer som madvarer og snacks. Mange programmer kræver, at man præcist indtaster sit daglige forbrug, hvilket både er tidskrævende og svært at holde.

  DET ER DEN ENESTE APP DER TILBYDER VEJLEDENDE ANBEFALINGER MED ET STORT UDVALG AF RETTER, UD FRA DIT MOTIONSNIVEAU OG UD FRA DIT ØNSKE OM ENTEN AT TABE VÆGT, ØGE VÆGT ELLER AT OPTIMERE DAGLIG ENERGI.

  Hvad enten du er til brunch med familien, laver mad derhjemme eller snupper mad på farten kan du se det du må indtage i forhold til din målsætning!

  Funktioner:
  Individuelt program der optimerer din kost helt præcist, uden at du selv skal taste hvert enkelt måltid ind.
  Vælg mellem mange forskellige optimeringsprogrammer, der udregner præcist hvad du må få og giver anbefalinger om dagen.
  Tab 1, 2, 3, 4 kg. om måneden eller få et optimeringsprogram hvor du holder vægten ud fra mange spændende eller almindelige hverdagsretter og drikkevarer.
  Se hvad du må få at spise ud fra din profil til hvert et hovedmåltid inklusiv 3 mellemmåltider om dagen.
  Få indkøbsliste til hver af retterne
  Præcis vejledning i hvordan retten laves
  Energifordeling
  Stort udvalg af retter i hver måltidsgruppe (morgenmad, mellemmåltid formiddag, frokost, mellemmåltid eftermiddag, aftensmad, mellemmåltid aften)

  HVAD ER FORMÅLET MED DENNE APP OG HVORFOR ER DENNE APP BEDRE END ANDRE KOSTAPPS?
  Kostprogram sikrer dig, at du får den letteste måde at følge din målsætning om enten at tabe vægt, øge vægt, eller at optimere energiindtaget. Det kan være svært at følge et kostprogram til punkt og prikke hele tiden, derfor udregner kostprogam præcist hvad du må få af indtag fra forskellige retter ud fra at du må indtage givet dit aktivitetsniveau i hverdagen, og din fysiske profil.
  På denne måde sikrer du, at du er bedre klædt på med kostprogram i lommen på din telefon!
  Hvad enten du er til brunch med familien, laver mad derhjemme eller snupper mad på farten kan du se det du må indtage i forhold til din målsætning!

  Tags: apps til kostplan

  Users review

  from 5 reviews

  "Good"

  5.2