FREE DOWNLOAD

Lilla ingrediensappen

  • SEARCH TYPE
  Lilla ingrediensappen icon

  Lilla ingrediensappen

  by: Appcrate 11 6.4

  6.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Lilla ingrediensappen hjälper dig som glutenintolerant, laktosintolerant, mjölk- eller sojaproteinallergiker att hitta rätt i matdjungeln och undvika de ingredienser och tillsatser du kan vara överkänslig emot.

  Vem är den till för?

  Lilla ingrediensappen riktar sig främst till dig som är glutenintolerant, laktosintolerant, mjölkproteinallergiker eller sojaproteinallergiker. Givetvis är appen ett utmärkt hjälpmedel även för andra intresserade. Kanske har du en bekant som är glutenintolerant? Kanske driver du en resturang eller ett café? Lilla ingrediensappen kan alltid vara bra att ha till hands. Man vet aldrig när den kan komma till användning!

  Varför finns den?

  Att ha en livsmedelsöverkänslighet innebär ofta att ständigt vara på sin vakt. I regel krävs att man är extra uppmärksam på näringsinnehåll i maten och undersöker innehållsförteckningar på större delen av livsmedlen man äter. Något som ofta är både tidsödande och kräver stor kunskap.

  Hur fungerar den?

  Med Lilla ingrediensappen samlas allt på ett enda ställe. Applikationen är en lång lista med ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Du kan hitta det du letar efter genom att använda sökfunktionen eller filtrera listan efter någon överkänslighet. När du har hittat det du söker finns det information om vilka överkänsliga som bör undvika ingrediensen.

  Vilka har gjort den?

  Lilla ingrediensappen är baserad på vetenskaplig forskning och framtagen i samarbete med Kostupplysningen.se - Sveriges största nätverk av dietister, kostvetare och nutritionister.

  Tags: lilla ingrediensappen , ingrediensappen

  Users review

  from 11 reviews

  "Good"

  6.4