FREE DOWNLOAD

Looptijden.nl GPS hardloop-app

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Hardlopen wordt nog leuker met de gratis Looptijden.nl app (verkozen tot 'sport app van het jaar'!). Met de Looptijden.nl app kun je heel eenvoudig je hardloop route opnemen op je Android mobiel. Tijdens het hardlopen zie (en hoor) je direct je snelheid, de gelopen afstand en route en het aantal verbruikte calorieën! Je kunt ook precies zien waar je bent via de GPS in je mobiel. Nadat je je tijd opgeslagen hebt kun je op Looptijden.nl ook je exacte route terugkijken! 

  Belangrijkste features:
  -Nederlandstalige audiocoaching
  -(Persoonlijke) hardloopschema's
  -live-tracking
  -Stel trainingsdoelen
  -ghost-running
  -actueel weerbericht
  -ondersteuning voor hartslagmeter
  -levels en badges
  -tegelcoaching
  -Twitter en Facebook integratie

  De basisfuncties in de app zijn gratis. Een aantal extra functies maken onderdeel uit van het betaalde Plus Pakket. Dit zijn o.a. ghost-running. trainingsdoelen en live-tracking. Meten en delen van de route is gratis, evenals Nederlandstalige audiocoaching bij elke kilometer- of minuutdoorkomst.

  *Nederlandstalige audiocoaching*
  Looptijden.nl is de enige hardloopapp ter wereld met Nederlandstalige audiocoaching. Tijdens het hardlopen krijg je elke kilometer (of minuut) een update te horen met je voortgang en snelheid.

  *Intervaltrainingen en hardloopschema's*
  Via de website van Looptijden.nl kun je zelf je eigen intervaltrainingen samenstellen of een hardloopschema volgen. Vervolgens kun je via de app gebruik maken van audiocoaching om de oefeningen uit te voeren. Zie http://www.looptijden.nl/shop/store/hardloopschemas voor meer informatie.

  *Tegelcoaching (Plus Pakket)*
  Met behulp van de tegelcoaching optie krijg je tijdens je training al je voortgang in het Hardloopspel te horen. Je hoort je virtuele vorderingen in het tegelklassement en je krijgt ook een seintje wanneer je een nieuwe tegel ingaat.

  *Trainingsdoelen en ghost-running (Plus Pakket)*
  Stel je doel in en de app coacht je er naar toe! Kies voor je gewenst tijd, afstand, calorieën, snelheid, hartslagzone of de combinatie van afstand en tijd en de audiocoach helpt je om je doel te halen!

  Met ghost-running kun je een vorige tijd van jezelf of een vriend selecteren en het vervolgens hier tegenop nemen. Je ziet een spookje op de kaart verplaatsen waar je zou moeten zijn. Kun jij het spookje voorblijven?

  *Live-tracking (Plus Pakket)*
  Laat vrienden, kennissen en familie rechtstreeks met je meekijken en je aanmoedigen tijdens het hardlopen. Ze kunnen je via Facebook en Twitter aanmoedigen en zodra je een aanmoediging ontvangen hebt zal de audiocoach je hiervan op de hoogte stellen.

  *Hartslagmeter*
  Koppel de Polar Bluetooth (smart) hartslagmeter aan deze app en meet eenvoudig je hartslag. Na afloop kun je een uitgebreide analyse van je hartslag terugzien via de website. Inclusief onderverdeling in hartslagzones. Bestel de bijbehorende Polar Bluetooth hartslagband via de webshop. Zie http://www.looptijden.nl/shop/store/polar-hartslagband voor alle details.

  *Uitgebreide wedstrijd- en winkelinformatie*
  Omdat deze app (als enige) helemaal op de Nederlands hardlopers is gericht kun je ook uitgebreide wedstrijdinformatie vinden voor wedstrijden welke binnenkort plaatsvinden.

  Ook bevat de app een handig overzicht van alle hardloopwinkels in Nederland. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor goed advies over hardloopschoenen en kleding.

  *Over GPS ontvangst*
  De app maakt gebruik van de GPS in je mobiel. De nauwkeurigheid van de meting is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de GPS in je mobiel. Draag je mobiel altijd in een schouderband met de ontvanger naar boven en zorg dat je eventuele task killers / managers uit hebt staan.

  *Support*
  Heb je een vraag of een opmerking. Plaats deze NIET in een review, hier kunnen we niet op reageren. Neem daarentgen gerust contact op via de support opties op de website: www.looptijden.nl/support

  Tevreden over de Looptijden.nl app? Plaats een review, elke review helpt ons om de app verder te verbeteren!

  Tags: looptijden , hardloop widget html , paarden hartslagmeter , looptijden scan , widget hardlopen , runstar met hartslagmeter , robin lindeman hardloop , profielcode looptijden , profiel code looptijden

  Users review

  from 5.974 reviews

  "Great"

  8.4