FREE DOWNLOAD

Naturlige Madvaner

  • SEARCH TYPE
  Naturlige Madvaner icon

  Naturlige Madvaner

  by: 139 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Få hjælp til at fjerne de automatiske handlinger som forhindrer dig i at nå de resultater du ønsker indenfor din egen sundhed. Der er programmer til at hjælpe dig med at vægtkontrol, fristelser og mere.
  Er der ting du godt ved du ikke skal gøre, men gør alligevel? Er der ting som du gerne vil gøre men ikke kan gøre?

  Alle mennesker kan have et sundt liv uden at mangle noget.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt:
  Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Brug den nye genskab funktion.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der medfølger en gratis hypnose "Min krop ved det" når du downloader app'en. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er 99 kr.

  Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 139 reviews

  "Great"

  8.2

  Users comments for Naturlige Madvaner

  Joan Sandner

  by Joan Sandner

  Aug 27, 2017  |  "Great"

  Ok

  tilde kæseler

  by tilde kæseler

  Oct 20, 2016  |  "Great"

  Dyre apps, men effektive.

  Ditte Hansen

  by Ditte Hansen

  Mar 29, 2014  |  "Poor"

  Jeg har en Google nexus 5, og ingen af hypnoserne virker. Super nederen at give så mange penge for en app der er komplet ubrugelig. Få det dog fixet!