FREE DOWNLOAD

ONLINE MEDITATIE CURSUS MABEL

  • SEARCH TYPE
  ONLINE MEDITATIE CURSUS MABEL icon

  ONLINE MEDITATIE CURSUS MABEL

  by: Funkylola-apps 2 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Over Mabel van den Dungen

  Mabel van den Dungen is de Inner Healt Expert van Nederland. Ze mediteert al meer dan dertig jaar, heeft duizenden mensen haar eigen meditatietechnieken aangeleerd en is een autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording.

  Ze heeft honderden artikelen geschreven in bladen als Libelle Balance, Sante, Viva, Elle, AvantGarde en de Boeddhistische omroep. Ook wordt zij regelmatig gevraagd in TV- en radioprogramma’s als meditatie-expert.
  Zij schreef de bestseller ‘Verlicht in 1 seconde; Wie gaat mediteren is meteen een boeddha’.
  Zij won de 1e Phenomanal Women Award, was hoofdredacteur van Carp* Magazine voor hogeropgeleiden, presenteerde acht verschillende TV- programma’s waaronder voor RTL 100% Ondernemer en coachte de top van het bedrijfsleven zoals het management van Dirk van den Broek en CBS.
  Ze schreef dertien boeken voornamelijk op het gebied van zelfontwikkeling.

  Mabel is een geïnitieerd boeddhist, die in haar werk op subtiele wijze technieken hanteert uit het Jungiaans coachen, NLP, de hermetische tarot en het boeddhistische gedachtengoed.
  Haar coaching- en meditatiepraktijk wisselt zij af met het schrijven van boeken over zelfontwikkeling. Daarnaast is zij ‘public speaker’ via The Speakers Academy voor het bedrijfsleven.

  1) Mabel’s Online Meditatie Cursus

  Zodra je je opgeeft voor de online meditatie cursus krijg je toegang tot het E- Book ‘Lees & Vlog meditaties; 14 smoothies voor de ziel’. Dus veertien keer vijftien minuten filmpjes met meditatielessen en daarnaast ook nog eens veertien hoofdstukken om te lezen met uniek materiaal over mediteren, waar je voor de rest van je leven, kennis, wijsheid en praktische oefeningen uithaalt. Want elke smoothie zit bordevol humor, kennis en wetenschappelijk materiaal. En als je liever luistert dan is al het materiaal ook beschikbaar op MP3.

  2) Mabel’s Maandelijkse Groepslessen

  Online leren is leuk en ontspannend, omdat je dat in je eigen tempo en in je eigen tijd kan doen. Maar mocht er een moment komen dat je denkt ‘Ik zou toch heel graag een tijdje persoonlijk begeleid willen worden door Mabel’ dan kan dat ook. 1x in de maand op woensdagavond geef ik aan een kleine groep ‘Special Meditatie Members’ priveles. De lessen zijn alleen beschikbaar voor de mensen die de online basiscursus hebben gevolgd. Tijdens deze lessen transformeer je je leven naar een verhoogde staat van harmonie en geluk. Daarom zijn de maandelijkse sessies van onschatbare waarde.

  Tags: beste meditatie app 2013 , recepten van mabel van dungen , mediteren online leren geratis , meditatieapp , meditatie apps , meditatie , handboek cursus , gratis meditatie , e cursus meditatie

  Users review

  from 2 reviews

  "Poor"

  2