FREE DOWNLOAD

Sportzorg24

  • SEARCH TYPE
  Sportzorg24 icon

  Sportzorg24

  by: 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Sportzorg24.tv is hét digitale themakanaal waarop u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt kijken naar informatieve programma’s over sport, bewegen en gezondheid. De informatie op www.sportzorg24.tv is zowel live te bekijken via internet, als terug te zoeken in uitzending gemist.

  Op www.sportzorg24.tv vindt u de antwoorden op uw sportvragen

  Van sportspecifieke filmpjes tot beelden wat een sportarts of andere sportzorgprofessionals voor u kunnen betekenen, bij Sportzorg24.tv vindt u de informatie die u zoekt. Maak gebruik van de praktische tips en goede adviezen, toegespitst op uw persoonlijke sportsituatie. Bijvoorbeeld: sport en een chronische ziekte, gaat dat samen? Zoekt u praktische tips op het gebied van gezonde voeding, afvallen of vochtgebruik tijdens het sporten? Bij Sportzorg24.tv bent u op het juiste adres! Het is belangrijk dat iedereen zich afvraagt of men op een verantwoorde en gezonde manier sport of beweegt. Hierbij maakt het niet uit of men een beginnende, recreatieve of prestatiegerichte sporter is. Sportzorg24.tv biedt via de website laagdrempelige informatie voor iedereen over uiteenlopende onderwerpen als:

  - het laatste nieuws over sport, bewegen en gezondheid
  - informatie over sportzorg aanbieders, onder andere over de Sportmedische Instellingen (SMI)
  - handige oefeningen om blessures te voorkomen
  - suggesties voor een goede voorbereiding
  - wat te doen bij een blessure
  - bewegen met een (chronische) aandoening
  - praktische tips voor gezonde voeding en afvallen
  - de aanwezigheid van sportzorg bij evenementen in Nederland

  Het kanaal is te bekijken via internet, maar kan ook worden uitgezonden (narrowcasting) in ziekenhuizen, in wachtruimtes, bij sportverenigingen etc. Tevens kunt u filmpjes heel eenvoudig op uw eigen website plaatsen.
  Heeft u zelf een filmpje? Stuur deze dan op naar: info@sportzorg24.tv
  Vindt u niet direct wat u zoekt? Gebruik dan de zoekfunctie op de homepage van de website of neem contact op met www.sportzorg24.tv via info@sportzorg24.tv

  Tags: sportmedische instelling