DOWNLOAD  $21.66

Tænk dig slank

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $21.66

  Screenshots

  Description

  Lad din hjerne hjælpe dig med et dagligt vægttab, i stedet for at modarbejde dine forsøg, som den gør nu!

  Du kan bruge samtlige teknikker med det samme og det kræver ingen forudgående kendskab, for at kunne starte!

  Faktum er at din hjerne arbejder 24 timer i døgnet og et af dens ypperste mål er at bevare din nuværende figur! Fedt er jo noget vi oplagrer, for at vi kan tære på det i tider med hungersnød. Det var der jo kun brug for i hulemenneskernes tid, men det sidder stadig så dybt indkodet i vores DNA, at det vil tage mange tusinde år før det er væk.

  Derfor vil din hjerne gøre alt for at modarbejde et vægttab rent psykisk! Din underbevidsthed tænker aldrig langsigtet, den tænker kun på her og nu. Den vil hele tiden forsøge at opnå glæde og undgå smerte... og hvilken en af de ting er en slankekur for dig?

  Din hjerne forsøger hele tiden at modarbejde et vægttab... indtil du lærer, hvordan du styrer din underbevidsthed, fremfor at lade den styre dig!

  Det er faktisk temmelig let at gøre, når du først ved hvordan... og det har du nu mulighed for igennem programmet "Mental Træning - Programmér din hjerne til succes!" Det tager kun lidt over to timer at gennemgå, men det er et par timer, der vil forandre dig positivt resten af dit liv.

  Glæd dig... ryd kalenderen i en times tid og gør dig klar til en forandring, som du kommer til at takke dig selv for!