FREE DOWNLOAD

Træn med forsvaret

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Træn med forsvaret er et nyt træningsprogram for alle, der vil være i god form. Med app’en kan du træne efter individuelt tilrettelagt program med de professionelle principper, som forsvaret selv benytter til folk, der har brug for at opnå en ekstraordinært god form. Uanset om du allerede er i god form, eller du starter helt forfra, hjælper app’en dig videre, med udgangspunkt i din nuværende form. De gennemprøvede træningsformer sikrer, at du øger din udholdenhed, din styrke og din kondition til et højt niveau – samtidig med at restitutionshastigheden øges.

  Med app’en kan du:

  Teste din fysik ved hjælp af konditest og coretest:
  - Bib-test
  - 12-minutters test
  - 8 Core testøvelser

  Få dit personligt tilrettelagte 8-ugers træningsprogram. Programmet laves ud fra de resultater, din fysiske test viser.

  Du kan vælge mellem forskellige 8-ugers standardiserede træningsprogrammer, inddelt i forskellige sværhedsgrader og kondityper som f.eks. intervalløb, fartleg og almindeligt løb;
  - Kondiprogrammer
  - Coreprogrammer
  - Mixprogrammer med fokus på både kondi- og Coreøvelser.

  Du kan vælge mellem mere end 100 øvelser fra øvelsesbiblioteket i kategorierne:
  - Konditræning
  - Coretræning
  - Styrketræning
  - Cirkletræning

  Forsvarets Sundhedstjeneste, Center For Idræt, står bag det idrætsfaglige indhold i app’en Træn med forsvaret. Center For Idræt har udviklet retningslinjerne for de fysiske tests, der bliver anvendt ved optagelsesprøverne på forsvarets uddannelser. De står også for de træningsprogrammer, der indgår i soldaternes fysiske uddannelse.

  App’en hjælper dig med at bygge din form op i dit eget tempo, ansvarligt og effektivt og med udgangspunkt i din egen grundform. Princippet er at forbedre din fysik på de områder, hvor du er svagest, sådan at du minimerer risikoen for overbelastningsskader.

  Forsvaret påtager sig intet ansvar for brugernes anvendelse af app’en. Forsvaret kan heller ikke holdes ansvarlig for skader opstået i forbindelse med træningen, f.eks. som følge af uhensigtsmæssig træning. Forsvaret anbefaler at personer, der anvender app’ens træningsprogrammer skal være fyldt 16 år.

  Tags: hvor mange s har træn med forsvaret , træn med forsvaret

  Users review

  from 843 reviews

  "Great"

  7.2

  Users comments for Træn med forsvaret

  A Google user

  by A Google user

  Nov 05, 2017  |  "OK"

  Menuen under Core --> Træningspas er til tider forsvundet. Det gælder også for nogle af de andre træningpas. Idèen med app'en er god, men kan I ikke få et ordenligt bureau til at lave den?

  Josephine Emilie Hansen

  by Josephine Emilie Hansen

  Feb 22, 2017  |  "Good"

  Appen har tilladelse til at bruge min GPS og min GPS er sat til, men hver gang jeg er færdig med at løbe har den overhovedet ikke tracket min tur og der står bare jeg løb 0km.. Rigtig træls.. Ville være rart hvis i kunne fikse problemet ?

  Mikkel Jakobsen

  by Mikkel Jakobsen

  Jan 16, 2016  |  "OK"

  Får runtime error i chrome android når jeg forsøger.

  Mario Lepe Reyes

  by Mario Lepe Reyes

  May 14, 2015  |  "Poor"

  Appen er rigtig godt tænkt og veldesigned, men desværre ikke vel programmeret; den virker faktisk kun sjældent som den skal. Fx hvis man foretager sig at løbe en tur på 20 minutter, så starter man en nedtælling funktion, hvilken stopper så snart den ikke længere vises på skærmen. Dvs., at man hvis fx hvis skifte sang ved playeren, så stopper nedtælling og bliver nulstilt. Når man så kommer tilbage

  Eynea Pond

  by Eynea Pond

  Jan 15, 2015  |  "Good"

  But I'm just not in on the video access rights nor the need for an account to get a personal program

  Frederik Hansen

  by Frederik Hansen

  Dec 08, 2014  |  "OK"

  Min telefon siger "Failed to install on SD Card or phone)