FREE DOWNLOAD

Wandeltochten

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Een handig overzicht van de (meeste) georganiseerde wandeltochten in Nederland en België.

  Bijna elke dag wordt er wel ergens in Nederland of België een wandeltocht georganiseerd. Met deze app kan je zeer eenvoudig een keuze maken uit de wandeltochten in je buurt. Je kan deze app ook gebruiken om het startadres van een Wandel-4-daagse of avond-4-daagse in je buurt te vinden.

  Deze wandelapp wijst je de weg naar de inschrijving of startplaats van een wandeltocht. De route zelf is door de organisatoren aangegeven, en kan vaak alleen tijdens deze tocht worden gelopen. Bij sommige van deze wandel je over een privé-domein dat alleen tijdens deze wandeling open is gesteld voor wandelaars. Je wandelt dus een unieke tocht, vaak met bevoorrading onderweg.

  De wandeltochten kalender voor de komende maand wordt op je toestel zelf bewaard en is ook offline te raadplegen.

  Vul je huisadres of woonplaats in), en je krijgt de wandelingen volgens afstand van dit adres. Zeer handig om een wandeltocht in je buurt te vinden. Je volledige of 100% juiste adres is niet nodig. Vul genoeg info in om een plaatsbepaling te doen.

  Als je van wandelen houdt, is deze app een nuttige aanvulling op je wandel uitrusting. Vooral voor de training voor een een Kennedymars of de Dodentocht.

  De kosten die ik maak om deze app in de lucht te houden, probeer ik terug te verdienen via advertenties. Je kan de advertenties uitzetten door een donatie (via de app) te doen.

  Tags: aktivia wandelingen kalender , apps wandelen mtb fietsen van t slot , wandeltocht vertaling eng

  Users review

  from 298 reviews

  "Great"

  8.6