FREE DOWNLOAD

BabyKBH

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  BabyKBH er app'en, der er uundværlig for alle småbørnsforældre – såvel mødre som fædre! BabyKBH er en ganske simpel og nem app at bruge, når du er ude og trille med barnevognen.

  Med udgangspunkt i, hvor du befinder dig, viser BabyKBH dig småbørnsvenlige caféer, som findes i nærheden, hvis baby trænger til et bleskift og mor eller far trænger til en kaffeoptankning.

  BabyKBH viser dig, om caféen har et puslebord, om mor må amme barnet i caféen, om der er et legeområde inde i caféen eller i nærheden af caféen, om der er mulighed for at parkere barnevognen med udsyn til den, og om mor og far kan få sig en kop kaffe og gå på nettet på caféens trådløse netværk (wifi).

  Ved hjælp af Google Maps får du vist nærmeste vej til fods og med Googles Street View kan du se billeder af caféen i gadeplan.

  Enhver bruger kan selv tilføje nye småbørnsvenlige caféer, så antallet af småbørnsvenlige caféer udvides hele tiden.

  BabyKBH er en uundværlig app for alle trilleglade småbørnsforældre!

  App'en er brugt af os selv, når vi selv har været på trilleture med barnevognen - så alle oplysningerne om caféerne er indsamlet på egen hånd. Det har været et rigtig godt stykke værktøj for os, som vi nu viderebringer til alle jer andre småbørnsforældre med håb om, at I vil få lige så stor gavn af den.

  Mvh. BabyKBH