FREE DOWNLOAD

Bananizacija

  • SEARCH TYPE
  Bananizacija icon

  Bananizacija

  by: 17 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Bananica kao jedan od najvoljenijih brendova na ovim prostorima, a i šire, želi da se predstavi svojim ljubiteljima u novom ruhu. Putem tehnologije Proširene stvarnosti, bićete u jedinstvenoj prilici da među prvima vidite novo pakovanje Vaše drage Bananice. Nakon instalacije aplikacije potrebno je uperiti mobilni uređaj u pravcu dve Bananice koje se pojavljuju na bilbordu, oglasu na autobuskim stanicama, u samim autobusima, novinskom oglasu ili Facebook stranici Bananice (www.facebook.com/StarkBananica) i videćete novo pakovanje Bananice.
  Aplikacija takodje pored informacija i video snimaka, nudi mogućnost i da korisnik Bananizuje svoje ime. Nakon unosa imena u predviđeno polje, aplikacija automatski Vaše ime prevodi na jezik Bananice, aplicira ga na pakovanje i nudi Vam mogućnost da ga podelite sa prijateljima na Facebook-u, Twitter-u ili putem e-maila.

  Tags: bananizacija , bananica novo pakovanje , bananica u novom pakovanju , bananica bilbord , bananizacija aplikacija , bananice bananizacija , bananica wallpapers , bananica pakovanje , aqua viva u novom pakovanju

  Users review

  from 17 reviews

  "Great"

  8.2