FREE DOWNLOAD

BoligPortal

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Søg efter lejeboliger, værelser og leje-lejligheder i hele Danmark med BoligPortals app til Google Play - nemt og effektivt. Vi giver dig besked med det samme, når der er nye boliger, der matcher dine ønsker til blandt andet maksimal huslejepris, postnummer, antal kvadratmeter og lejeperiode. Alle disse filtre kan du justere på ved at trykke øverst i app’ens venstre hjørne.

  Har du oprettet en bruger på BoligPortal, kan du hurtigt og nemt kontakte udlejerne af lejeboligerne i den anden ende, og du får besked i app’en med det samme, når udlejeren har svaret på din henvendelse.

  Tag boligsøgningen med dig overalt og hav den lige ved dine hænder i vores app til Google Play. På den måde kan du altid se og reagere på nye opslag og udlejer-henvendelser, med det samme du får dem.

  Du kan vælge mellem at få vist lejeboligerne i dit ønskede område på en liste eller i et interaktivt kort. På det interaktive kort får du visualiseret listen over lejeboliger, værelser og lejligheder til leje.
  Vælger du listevisningen, kan du se flere detaljer om det enkelte lejebolig-opslag, men kan til gengæld ikke se den mere præcise placering af lejligheden. Du kan skifte mellem de to funktioner ved at trykke øverst i app’ens højre hjørne. Læs mere om funktionerne i BoligPortals app til lejeboliger nedenfor.  BoligPortal.dk er Danmarks største markedsplads for lejeboliger, lejligheder til leje og værelser – hos os finder du det største udvalg af boliger til leje på nettet – alt sammen i din smartphone.

  Funktioner:

  · Kort- og listevisning: Find din bolig på kort eller liste – du kan nemt skifte mellem disse og få et godt overblik over tilgængelige boliger.

  · Tilpas din søgning til dine behov: En lang række valgmuligheder gør det muligt at tilpasse dine søgning ud fra fx boligtype, antal m2, antal rum og meget mere.

  · Gem din søgning: Du kan gemme så mange søgninger, du ønsker. Så behøver du ikke starte forfra på din søgning hver gang, du bruger app’en.

  · Få besked med det samme, når en bolig matcher din søgning: Når der kommer en ny bolig, som matcher dine ønsker, får du besked med det samme. Så kan du tage kontakt til udlejer med det samme.

  · Nem kommunikation mellem dig og udlejer: Du modtager en push besked, så snart der kommer en henvendelse fra en udlejer. I app’en kan du desuden holde det fulde overblik over alle beskeder mellem dig og udlejere.

  · Kontakt udlejer hurtigt: Du kan gemme en besked som standardbesked, så du ikke behøver at skrive det samme igen og igen, når du skal kontakte udlejer.

  · Favorit bolig : Tilføj en bolig som favorit, så du hurtigt og nemt kan finde den frem igen.

  Users review

  from 1.474 reviews

  "Good"

  6.2