FREE DOWNLOAD

Budget Home Store

  Budget Home Store icon

  Budget Home Store

  by: 1 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Poels Budget Homestore, dé specialist op gebied van woninginrichting, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
  Omdat je de Poels Budget Homestore App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot alle aanbiedingen en het laatste nieuws van alle trends op het gebied van woninginrichting.
  Met deze App wil Poels Budget Homestore je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
  Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
  (1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... "stay tuned"

  Users review

  from 1 reviews

  "Good"

  6