FREE DOWNLOAD

Club Matas

  • SEARCH TYPE
  Club Matas icon

  Club Matas

  by: 725 6.4

  6.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Club Matas App giver dig en let og personlig adgang til Club Matas, ClubM og alle Matas’ produkter. Du har altid dit medlemskort ved hånden, du får besked, hvis dine yndlingsprodukter kommer på tilbud, du kan altid finde den nærmeste Matas eller ClubM Partner, og du kan let bruge dine Club Matas point på dejlige præmier.

  Vi har allesammen favoritprodukter, som vi bruger dagligt. Og hvad er bedre end når disse produkter er på tilbud? I Mit Skab kan du gemme alle dine yndlingsprodukter og få besked, når de er på tilbud i Matas.

  Hvis du står og er løbet tør for din yndlingscreme kan du nemt finde ud af hvilken Matas, der forhandler netop din creme. Foretrækker du at shoppe online, kan du med få clicks købedine produkter på matas.dk.

  Du har måske allerede nu prøvet at stå i et supermarked eller et stormagasin og overveje, hvad et produkt koster i Matas, hvor du jo får point for alle dine køb. Med Club Matas app’en kan du med det samme tjekke prisen og se, hvor mange point du får for dit køb.

  Og trænger du til endnu flere point, kan du med app’en altid finde den nærmeste ClubM partner – og altså se, hvilke andre steder ud over Matas, du OGSÅ får point for alt, hvad du køber.

  Desuden har du adgang til Pointshoppen, så du altid kan se hvor mange point du har og hvad du kan købe for dem. Og står du en den situation, at nogle af dine point er ved at udløbe, vil du med app’en få besked… så vi hjælper dig FØR du mister dine point.

  Vi håber du bliver rigtigt glad for Club Matas app’en og de mange muligheder og fordele, som den giver dig.

  Tags: club matas , hvad hedder club matas

  Users review

  from 725 reviews

  "Good"

  6.4

  Users comments for Club Matas

  Peter Thomsen

  by Peter Thomsen

  Jul 21, 2017  |  "Good"

  Too much Pink, hvis i vil have mænd til at bruge den

  Poul Olsen

  by Poul Olsen

  May 31, 2015  |  "Great"

  Genialt at man slipper for at gå rundt med sit medlemskort, mobilen har man altid på sig :-)

  Rúna Rubeksen

  by Rúna Rubeksen

  May 17, 2015  |  "Great"

  Men jeg ville ønske, at man kunne se sine værdibeviser i app'en, så man ikke behøver at printe dem ud hver gang

  Adi Smadi

  by Adi Smadi

  Mar 27, 2015  |  "Awesome"

  great app