FREE DOWNLOAD

Coachingskalender 2014

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Deze App biedt elke dag een prikkelende of juist relativerende uitspraak, vergezeld van achtergronden en praktische hulpmiddelen rond persoonlijke ontwikkeling. Een dagelijkse dosis inspiratie voor thuis, op de werkvloer, in de trein!

  Dagelijks nieuwe inspiratie
  De App kan alleen worden gedownload met de unieke code die je vindt in de papieren Coachingskalender 2014. De kalender is te koop in elke (online) boekhandel of via www.scheurjelos.nl.

  LET OP: Voor het gebruik van deze app heeft u een activeringscode nodig. Deze code kunt u vinden in de Coachingskalender 2014, op de binnenzijde van de achterflap.

  Download de App en ontvang dagelijks een nieuwe, inspirerende spreuk met achtergrondinformatie op je smartphone, en meer:
  - Ervaar de vormgeving van de papieren kalender, inclusief het geluid van het afscheuren
  - Bewaar je favoriete spreuken
  - Deel je favoriete spreuken rechtstreeks via Twitter, Facebook of e-mail
  - Zoek spreuken op thema met de archieffunctie
  - Voeg je eigen notities toe aan de kalenderblaadjes

  Al tien jaar een begrip
  De Coachingskalender houdt de geest soepel en levert voer voor discussies op de werkvloer of aan de keukentafel. Laat je inspireren door 366 uitspraken die aan het denken zetten (‘Het gaat er niet om wat je zegt, het gaat erom wat de ander denkt dat je zegt’) of juist relativeren (‘Licht aan het eind van de tunnel kan ook betekenen dat er een trein recht op je afkomt’). Draai het blaadje om voor praktisch toepasbare inzichten en hulpmiddelen over onder andere samenwerken, organisatieverandering, persoonlijke ontwikkeling en relaties.
  De Coachingskalender is al tien jaar een begrip voor iedereen met belangstelling voor coaching. Dat zijn niet alleen coaches, maar ook trainers, managers, adviseurs en anderen die bezig zijn met de ontwikkeling van zichzelf of anderen.

  Over de auteurs
  Aty Boers is als organisatiedeskundige en informatiemanager al twintig jaar betrokken bij grote verandertrajecten op het raakvlak van business en ICT. Ze is partner bij Valuebridge, bestuurslid van het BPM-forum Nederland en auteur van boeken over de menselijke factor in procesmanagement.

  Ontwikkeld en gepubliceerd door
  - Games Factory Online, www.games-factory-online.nl.
  - MADfirm, www.madfirm.com.
  - Uitgeverij Boom Nelissen, www.boomnelissen.nl.

  Tags: coachingskalender 2013 , coachingscalender , coachingskalender uitspraken , spreuk 2013 , spreuken coachingskalender , widget coachingscalender 2012 , prikkelende spreuken , lifestyle 2012 , scheurjelos

  Users review

  from 33 reviews

  "OK"

  3.4