FREE DOWNLOAD

GfK Digital Trends App NL

  GfK Digital Trends App NL icon

  GfK Digital Trends App NL

  by: 218 6.4

  6.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Bedankt voor uw interesse! De GfK Digital Trends App is beschikbaar voor alle panelleden van onderzoeksbureau GfK die al meedoen met GfK Internet Monitor voor pc en laptop. Nog geen panellid bij GfK? Kijk dan op www.gfkpanel.nl en wordt panellid.

  De GfK Digital Trends App onderzoekt hoe en waarvoor Nederlanders hun mobiele apparaten gebruiken. Met de GfK Digital Trends App onderzoeken wij welke websites worden bezocht, welke apps het meest populair zijn en hoe er gebruik maakt van andere functies van tablet en smartphones. Met deze informatie adviseren wij de makers van jouw favoriete apps en websites om die nog beter en gebruiksvriendelijker te maken! Met je deelname verdien je extra punten en maak je in de maandelijkse loterij kans op mooie prijzen.

  GfK legt geen persoonlijke informatie zoals wachtwoorden, gesprekken of berichten vast. De gegevens die deze app verzamelt worden vertrouwelijk verwerkt en niet op persoonsniveau bekeken of gebruikt. Lees hier alles over in onze privacyverklaring tijdens het installeren.

  Users review

  from 218 reviews

  "Good"

  6.4