FREE DOWNLOAD

Godvekking

  • SEARCH TYPE
  Godvekking icon

  Godvekking

  by: FellesJuice AS 4 5.6

  5.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Det finnes mange måter å våkne på, de fleste er ganske dårlige. Spesielt siden det ikke er så gøy å bli vekket i det hele tatt. Det har Sunniva nå gjort noe med – igjen. Vi har jo allerede våre utrolige gode juicer, de gjør det litt lettere å stå opp. Nå har vi laget Godvekking, en vekkerklokke som gir deg en mye bedre start på dagen enn andre vekkerklokker. Hvordan? Fordi det er mye bedre å bli vekket av en person, enn av en skarp lyd. Hvem? Du kan bli vekket av en glad og gal budeie, en nyhetsreportasje direkte fra senga di eller en sensuell elsker strippet for sosiale antenner. Eller er du av typen som foretrekker å bli vekket av en motivator som propper deg full av uforståelig selvtillit, en ydmyk og underdanig butler eller en bombastisk psykoanalytisk drømmetyder? Og mange flere personer alle med ett mål for øyet; å få deg opp med humor og humør. Akkurat som våre juicer – å gi deg Sol i Sinnet.

  Appen må være aktiv før du går og legger deg, den kan ikke vekke opp telefonen din, den kan bare vekke opp deg. Så lenge du ser klokka, så er den aktiv –trykker du på Av/På knappen eller Home knappen, så er den skrudd av. Eller om noen skulle sende deg en melding midt på natta og du finner ut at du vil svare – husk å skru på Godvekkening igjen. Altså; skru på appen, velg person og når den personen sier natta til deg – da kan du trygt legge deg så blir du vekket opp neste morgen, på en måte du aldri før har blitt vekket. Plutselig var det gøy å stå opp!

  Tags: bli god i ruzzle , godvekking , godvekking fra sunniva , godvekking sunniva , stå opp , sunniva , sunniva godvekking , sunniva godvekking anroid

  Users review

  from 4 reviews

  "Good"

  5.6