FREE DOWNLOAD

iPasta FI

  • SEARCH TYPE
  iPasta FI icon

  iPasta FI

  by: 7 7.2

  7.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  iPASTA Barilla – Italiassa valmistetun pastan taidetta parhaimmillaan
  Maailman johtava laatupastan valmistaja esittelee virallisen Android-sovelluksen, joka tuo kaikki herkulliset Välimeren perinteet pöytään.
  Jos rakastat pastaa, tulet rakastamaan myös iPASTA-opasta, joka sisältää joitakin erittäin hyödyllisiä ja hauskoja toimintoja.
  RUOKAKAUPASSA: Oletko ulkona, etkä ole vielä päättänyt mitä valmistaa ruoaksi? Anna iPASTAn inspiroida sinua reseptin valinnassa ja... pidä sitten täydellistä luetteloa aineksista mukanasi: ruokaostoksien tekeminen sujuu nopeammin etkä varmasti unohda mitään tarvitsemistasi aineksista.
  KEITTIÖSSÄ: Oletko kotona, etkä halua enää lähteä ruokaostoksille? Suorita haku toisilla hakukriteereillä aloittaen käytettävissä olevista aineksista: muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla voit valita sopivimman reseptin, joka on mahdollista valmistaa.
  KUN HALUAT VALMISTAA TYYPILLISEN RUOKALAJIN: Haluatko valmistaa eturuoan, joka on peräisin joltakin tietyltä Italian alueelta? Valitse Italian maakunta, ja sovellus tarjoaa sen tyypillisimmät reseptit.
  SUOSIKKIRESEPTIT: Onko jokin tietty resepti erityisesti mieleesi? Merkitse resepti kirjanmerkillä, ja löydät sen helposti ja nopeasti aina tarvittaessa.
  OSTOSLISTA: Haluatko pitää kirjaa aineksista, jotka tarvitset seuraavaan reseptiisi? iPASTAn avulla voit luoda oman ostoslistasi aloittaen reseptien aineksista tai lisäämällä uusia aineksia. Hallitse kaikkia listan aineksia helppokäyttöisissä ja täysin mukautettavissa ryhmissä.
  SPAGETTIANNOSTELIJA: Valitse haluamasi annos laajentamalla tai supistamalla ympyrää sormillasi!
  KUVAA RESEPTISI: Haluatko lisätä todella henkilökohtaisen ominaisuuden hakuusi? Ota kuva iPASTAn erikoistoiminnolla, ja saat yksityiskohtaisen luettelon resepteistä, joissa on valokuvasi sisältämiä värejä! Missä pastaa, siellä on myös iPASTA.
  AJASTIN: Kypsennä alkuruoat juuri sopivan kypsiksi valitsemalla haluamasi pastatyypin ja käynnistämällä ajanlaskennan, joka kertoo milloin pasta on valmista. Voit myös mukauttaa salaisten reseptiesi keittoajan!
  iPASTA:sovellus niille, jotka Barillan tapaan rakastavat perinteiden ja innovaation yhdistämistä sekä herkullisen italialaisen keittiön alkuruokia. Missä pasta, siellä iPASTA.

  Tags: btaso games , πήδα.gr

  Users review

  from 7 reviews

  "Great"

  7.2