DOWNLOAD  $1.28

Jurămintele de iubire

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $1.28


  Screenshots

  Description

  "De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi ţineţi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup."

  "Aşa că nu mai sunt doi, ci unul."

  "Prin urmare, ceea ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă."

  Acestea sunt învăţăturile date de Dumnezeul nostru cu scopul de a ne reaminti că este imperativ să se menţină o căsătorie bună şi sănătos ..

  Spunând că "căsătoria este sfânt", primeşte o mulţime de hotărâri aceste zile. De ce este atât de dificil să se menţină căsătoriei creştine din zilele noastre? Vor fi lipite pentru totdeauna căsătoriei în cazul în care uneltele tânăr de a tolera şi iubească necondiţionat? Va tânăr lipească una de alta pentru totdeauna prin a asculta poruncile biblice? Va puterea bisericii elimina tensiunea generata de căsătorie nearmonic? Va fi constructiv în cazul în care cuplul se suprima să ignore relaţia lor de dragoste nefericită?

  Un sindrom "Te iubesc, dar eu nu sunt în dragoste cu tine" format treptat şi consolidarea sa se dezintegreze căsătoriile creştine; acest lucru a devenit portrete ale vieţii de căsătorie în biserică.

  Ce am putea face în acelaşi timp ne confruntăm cu această situaţie dificilă? Da, avem nevoie să se confrunte cu sinele nostru adevărat şi reînnoiască minţile noastre pentru a merge împreună cu voia lui Dumnezeu. Să citim Scriptura din nou şi să fie actualizate.

  "Jurămintele de iubire" a inclus următoarele caracteristici:

  1. Înregistraţi-vă gândurile

  În timp ce citiţi un verset din Biblie, nu pot fi asociaţii, gânduri, apreciere, senzaţie de extaz ... in mintea ta, la doar un click distanţă să noteze acest moment anterior.

  2. Împărtăşeşte-l

  Cu un singur clic, gândul tău sau versetul fiind citit va fi devin automat conţinutul unui e-mail; aţi putea împărtăşi cu alţii mintea ta imediat.

  3. Dezvoltare web pasiunea ta

  Cu un singur clic, semn de carte versetul dumneavoastră favorabil, astfel încât pentru a usura recuperarea lor în viitor, pentru revitalizarea spiritului vostru.

  4. Ia ţintă cautate

  "Jurămintele de iubire" va găsi versetele încorporat cu fraza dvs. ţintă de intrare sau de cuvinte si sa le evidenţiază

  Tags: de dragoste facebook , despre dragoste adevarata , dragoste , pentru iubire e nevoie de doi , test iubire calculator

  Users review

  from 1 reviews

  "Awesome"

  10