FREE DOWNLOAD

Kærlighedsliv

  • SEARCH TYPE
  Kærlighedsliv icon

  Kærlighedsliv

  by: 132 8

  8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Giv dig selv mulighed for at afkoble følelser der ikke har noget med kærlighed at gøre eller gamle svigt. Så du har mulighed for at opleve din egen kærlighed til dig selv på en ny måde. Det er en hjælp til at du kan booste kærligheden til dig selv, dit forhold eller til den rigtige person for dig.

  Kærlighed er for alle.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Bare svar ok til alle dialoger, når du henter igen. Google Play kan huske dig som kunde.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der følger en gratis hypnose der hedder "Indre Kærlighed" med din download.

  Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er kr. 99,- Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 132 reviews

  "Great"

  8

  Users comments for Kærlighedsliv

  tilde kæseler

  by tilde kæseler

  Aug 24, 2017  |  "Great"

  Fine sessioner

  Søren Dalsgaard

  by Søren Dalsgaard

  Nov 25, 2016  |  "Awesome"

  Virker virkelig godt for mig, og stenen er super god

  Lone Iversen

  by Lone Iversen

  Oct 14, 2013  |  "Awesome"

  Føler mig godt tilpas med denne app, i gode hænder