DOWNLOAD  $20.45

Kom ud af depression

  DOWNLOAD  $20.45

  Screenshots

  Description

  Bliver du til tider nedtrykt, depressiv og har svært ved at se muligheder og det positive i hverdagen? Så er der hjælp at hente til at give slip på depression og til at finde nye muligheder, glæde og energi.

  Depression er en negativ mental tilstand som tager over for de logiske tanker, gør ting uklare, får dig til at blive nedtrykt og usikker på dig selv. Depression kan være svær at bryde uden den rette hjælp - og her er den hjælp du har brug for til at omprogrammere dine depressive tanker til nye glade, positive tanker - som kan åbne for nye muligheder og positive oplevelser i hverdagen.

  Hypnosen mod depression hjælper dig automatisk:

  - Kom ud af depression er en simpel og enkel måde at fjerne den depressive sky fra dine tanker
  - Du får hjælp til at se nye muligheder og fjerne depression
  - Du får en forklaring af hvordan depression påvirker dig - og hvad du kan gøre ved det. Og så får du hjælpen til at gøre det.

  Depression tager energien fra mange mennesker, der er ingen grund til at lade den blive ved med at have kontrollen.

  Lad ikke din hjerne blive styret af depressive tanker længere, gør dig selv fri og find en fornyet glæde over livet, dagligdagen og det du oplever. Investér i din egen fremtid og glæde med Kom ud af depression hypnosen.

  Lyt til den dagligt i en periode, indtil du begynder at lægge mærke til at dine tanker og mønstre løsnes. Derefter kan du lytte til hypnosen når du føler behov for et positivt input og lidt ekstra hjælp i hverdagen.

  Husk at hypnosen skal lyttes til med lukkede øjne for at få det bedste resultat. Og du må ikke køre bil eller lave noget andet der kræver din koncentration mens du lytter.

  Users review

  from 2 reviews

  "Awesome"

  9