DOWNLOAD  €1.48

Lekker Amsterdam 2013

  • SEARCH TYPE
  Lekker Amsterdam 2013 icon

  Lekker Amsterdam 2013

  by: Uitgeverij Lubberhuizen 2 6

  6 Users
  rating
  DOWNLOAD  €1.48


  Screenshots

  Description

  In de Lekker Amsterdam app zijn ruim 280 Amsterdamse restaurants opgenomen die goed tot zeer goed zijn beoordeeld door culinair journalist Johannes van Dam. Met een zeer gebruiksvriendelijk zoekmenu vind je makkelijk en snel het restaurant naar je smaak waarvan de kwaliteit verzekerd is.

  Zin in een lekkere lunch of een feestelijk diner met vrienden? Zoek met de Lekker Amsterdam app 2013 een lekker en betrouwbaar adres. Een Italiaans restaurant binnen een straal van 500 meter, met twee sterren en een terras? De Lekker Amsterdam app wijst je de weg. “Onmisbaar voor iedereen die lekker (uit) eten wil in de hoofdstad.”
  Johannes van Dam schrijft al vele jaren spraak- en smaakmakende restaurantbesprekingen in Het Parool. Alleen de beste restaurants zijn opgenomen in de gastronomische gids Lekker Amsterdam. De restaurants uit de editie 2013, waarin uitsluitend nieuwe adressen zijn toegevoegd met ten minste een cijfer 9, zijn in de app extra makkelijk te vinden.

  Johannes van Dam is culinair recensent van Het Parool en publiceerde onder meer DeDikkevanDam en Beste Johannes, met culinaire vragen van lezers. De restaurants in Lekker Amsterdam worden door hem persoonlijk beoordeeld en de keuze is geheel onafhankelijk vastgesteld.

  Zoekmenu’s
  Er zijn meerdere manieren om in de app te zoeken. Het hoofdmenu geeft vier opties: Lekkere restaurants, Lekker in de buurt, Lekkere lunch en Lekker diner. Bij de verschillende zoekmenu’s maak je met het plus-teken rechtsboven meer keuzemogelijkheden zichtbaar, zoals terras, catering en afhaalservice.

  Bij Lekkere restaurants kun je zoeken op naam, op soort keuken, gecombineerd met zoekopties als buurt (Centrum, Zuid, West, etc.), openingstijden, prijsniveau en aantal sterren. Onder aan de restaurantpagina vind je informatie over muziek, ambiance, aantal zitplaatsen, groepen, zaaltjes, etc. Hier kun je ook direct naar de website van het restaurant of bellen om te reserveren.
  Lekker in de buurt. Bij deze optie krijg je op een kaartje te zien welke restaurants zich in een straal van 500 meter bevinden. Door een pin te selecteren kom je bij de gegevens over het betreffende restaurant.
  Lekkere lunch. Deze zoekmogelijkheid geeft je direct de restaurants waar een goede lunch wordt geserveerd. Ook hier kun je op buurt, prijs etc. selecteren.
  Lekker diner. De app geeft een selectie van restaurants die (ook) in de avonduren geopend zijn.

  In alle menu’s kun je een prijsniveau kiezen, al is de aanduiding niet absoluut, maar een indicatie:
  € goedkoop, €€ gemiddelde prijs, €€€ duur.
  De sterren betekenen:
  * zaak met kwaliteiten
  ** zeer aanbevolen
  *** absolute top

  Je favoriete restaurants kun je eenvoudig terug vinden met behulp van bookmarks. Wil je een restaurant uit de app aanbevelen bij uw vrienden? Dat kan eenvoudig met de knop 'delen' onder in het scherm.

  Eet smakelijk!

  Tags: amsterdam 2013 , app goedkoop uit eten amsterdam , beste lunch spots in amsterdam 2013 , beste restaurants app lekker 2013 , goed en geodkoper eten in amsterdam in 2013 , leuke nieuwe restaurants amsterdam 2013

  Users review

  from 2 reviews

  "Good"

  6