FREE DOWNLOAD

Mine Tilbud

  Mine Tilbud icon

  Mine Tilbud

  by: Mofferin.com 2 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Finn alle sentre, butikker og tilbud på ett sted

  Mine Tilbud er en gratis app som inneholder oversikt over unike tilbud, informasjon om alle butikkene i din by, GPS kart om hvor butikkene ligger og informasjon om forskjellige kjøpesenter. Det er enkelt, gøy og ikke minst: du sparer penger!

  Utrolig enkelt – du bestemmer!

  I Mine Tilbud vil du få tilbudene som du bryr deg om. I motsetning til reklamen du får i posten, kan du selv velge hva du vil se og når! Når du bruker appen favoriserer kjøpesentre og kategorier, og dermed blir appen stadig bedre på å gi deg relevant innhold og du har alle favorittbutikkene et “tap” unna med faste snarveier. Du vil ikke motta masende SMS eller mail. Du har full kontroll og kan bruke appen når du skal handle, eller lurer på hva som skjer.

  Vil du se utvalgte ting eller alt?

  Annonselisten setter seg automatisk opp etter det du er interessert i. Du har to oversikter, en som er spesielt laget for deg, og en du kan se igjennom det store utvalget i.

  Lagre i huskelisten

  Med store mengder informasjon, er det alltid et poeng å kunne lage en påminnelse til senere. Finner du et interessant tilbud du tenker du vil sjekke ut, kan du legge de til i en egen huskeliste. Da er det lett å finne frem igjen senere.

  Full oversikt over sentre, butikker og åpningstider

  Lurer du av og til på når enkelte butikker har åpningstid? Stadig flere kjøpesentre er med i appen, og du vil få full oversikt over alle butikker, deres åpningstider og tilbud fortløpende. Det tar ca 3 sekunder fra noen legger ut en annonse til du får se den på mobilen.

  Hjelp til å finne frem?

  Er du i din egen hjemby lurer du gjerne på hvor lang tid det vil ta å komme frem. Er du i en fremmed by, lurer du på hvilken retning du skal reise. Appen hjelper deg med å finne frem.

  Users review

  from 2 reviews

  "Poor"

  2