FREE DOWNLOAD

NESCAFÉ Dolce Gusto

  • SEARCH TYPE
  NESCAFÉ Dolce Gusto icon

  NESCAFÉ Dolce Gusto

  by: 17 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Kávé imádók figyelem! Íme egy applikáció Nektek, az igényes, stílusos, kényeztető kávézás szerelmeseinek!

  Töltsétek le és játszatok Vegas játékunkkal, amivel most kávégépet is nyerhettek! Ha már szerencsés tulajdonos vagy, akkor akár Tied lehet az egész évre elegendő kapszulakészlet is. Próbára teheted szerencsédet összegyűjtött kapszulapontjaiddal a félkarú rabló játékunkban.

  Az alkalmazás használatához internet hozzáférés szükséges.

  A regisztrációval elfogadom az általános szerződési feltételeket. A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek megtalálhatóak az alábbi webcímen:

  https://myrtiscreative.hu/facebook_apps/dgvegas/pdf/jatekszabalyzat.pdf

  :::Mit tud az app*?:::

  * Fejtsd meg a NESCAFÉ Dolce Gusto titkát, barangolj kapszuláink utánozhatatlan világában és keltsd életre a kapszulákba zárt csodát!

  * Összesen 15 féle ellenállhatatlan NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulát mutatunk be Neked!

  * Keresőnk segítségével megtalálhatod, a hozzád legközelebb eső üzletet, ahol kedvenc kapszuládat megvásárolhatod!

  * Melyik gép illene legjobban a konyhádba? Ismerd meg kávégépeink paramétereit és válaszd ki a neked leginkább tetsző színt és formát!

  * Regisztrálj egy mozdulattal Vegas játékunkba, ahol megnyerheted kávégépeink egyikét, vagy akár az egész évre elegendő kapszulacsomagjainkat egyikét!

  * Láttál valami Gusztósat? Fotózd le és növeld az esélyeidet képfeltöltéssel! Minden szerdán verseny!

  Mindenki másért szereti a NESCAFÉ Dolce Gusto-t. Van, akit semmihez sem hasonlítható egyedi stílusa varázsol el, és van, aki azért rajong, ahogy vidám színeivel feldobja a konyhát. És persze a legtöbben azért kötöttünk életre szóló barátságot vele, mert így otthonunkban élvezhetjük azt az utánozhatatlan ízt, amiért eddig egy kávéházba kellett mennünk. Itt egy helyen megtalálsz mindent, amit a kapszulákról tudni szeretnél a kényeztető Latte Macchiato-tól, az ütős presszókig vagy az ördögien krémes Chococino-ig! Ismerd meg kávégépeinket, melyekkel élmény lesz a kávézás. Kávéfőző gépeink kevesebb mint egy perc alatt bármely NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulánkból élvezetet teremtenek.

  Új funkciók hamarosan!

  *Az applikációban megjelenített tartalom csupán tájékoztató jellegű, érte felelősséget vállalni nem tudunk. Kérdésekkel kapcsolatban készséggel áll rendelkezésre a Nestlé Fogyasztói szolgálata! Kollégáink hétköznapokon 8-17 óráig érhetőek el a 06-40-214-200-as telefonszámon, vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen.

  Tags: kávéfőző , dolce gusto sical , nescafe dolce gusto casino

  Users review

  from 17 reviews

  "Great"

  7.4