FREE DOWNLOAD

OWee 2011

  • SEARCH TYPE
  OWee 2011 icon

  OWee 2011

  by: ReMood 13 4.2

  4.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De OWee 2011 smartphone applicatie helpt aankomende Delftse studenten op weg tijdens de OWee. De OWee is de OntvangstWeek voor alle nieuwe studenten die in Delft komen studeren. De applicatie biedt programma informatie, een vrienden functie, een plattegrond en OWee nieuws.

  Programma-informatie geeft toegang tot alle activiteiten en optredens. Deze is op verschillende manieren toegankelijk en biedt bovendien de mogelijkheid om je eigen plan te trekken via reminders.De applicatie biedt informatie over het programma van de OWee 2011. De informatie is op verschillende manieren toegankelijk. Het programma overzicht geeft de highlights van de OWee schematisch weer. Verder zijn de programma onderdelen toegankelijk via een alfabetische lijst van organiserende instanties en is er een alfabetische lijst beschikbaar van alle optredens die georganiseerd worden. Een gebruiker heeft tevens de mogelijkheid om reminders in te stellen voor de optredens waar hij/zij bij wil zijn.

  Deze functie maakt het mogelijk om eenvoudig je (OWee-)vrienden terug te vinden. Voeg vrienden toe door middel van hun OWee-gebruikersnaam en vind ze direct terug op de kaart!

  Op de plattegrond kunnen verschillende layers aan en uit gezet worden om zo de verschillende OWee locaties, verenigingen en vrienden weer te geven. De plattegrond bevat ook een zoekfunctie waarmee zij locaties en vrienden kunnen vinden. Tevens kunnen gebruikers hun eigen locatie zien op de kaart. Aan hun locatie kunnen zij een status toevoegen, waardoor het nog makkelijker wordt om elkaar te vinden.

  De OWee nieuws functionaliteit geeft de organisatie de mogelijkheid om nieuwsitems, zoals gebeurtenissen of programma updates, te communiceren naar de gebruikers van de applicatie.

  Tags: owee delft , owee 2011 , owee

  Users review

  from 13 reviews

  "OK"

  4.2