FREE DOWNLOAD

Primagaz EasyBlue

  Primagaz EasyBlue icon

  Primagaz EasyBlue

  by: 155 6.6

  6.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Uniek: inhoud gasfles controleren via smartphone
  Slimme Primagaz app maakt het de gasgebruiker makkelijker en leuker

  Hoeveel gas er nog in jouw gasfles zit, is vaak een kwestie van gokken. Net als inschatten hoe lang je er nog mee kunt barbecueën, koken of de caravan verwarmen. Dat is nu verleden tijd: de officiële Primagaz app vertelt het u à la minute. Is jouw gasfles bijna leeg? Dan wijst de app je de kortste weg naar de dichtstbijzijnde gasflesleverancier.

  EasyBlue inhoudsmeter
  De Primagaz app meet de inhoud van jouw EasyBlue gasfles en vertelt je binnen 10 seconden hoeveel gas er nog in zit en hoe lang je er nog gebruik van kunt maken. Naast het meten van de inhoud van jouw EasyBlue fles biedt de app je allerlei leuke en handige mogelijkheden.

  Radio
  Om de barbecue of kampeervakantie compleet te maken, kunnen gebruikers binnen de app kiezen voor realtime streaming music. Met zes verschillende muziekstijlen, waaronder rock, party en lounge.

  BBQ
  Ben je op zoek naar lekkere BBQ recepten of wil je graag jouw eigen heerlijke recept delen? In de Primagaz app vind je de lekkerste recepten, mogelijk die van jou zelf!? Ook vind je er tips voor smakelijk en veilig BBQ’ en leuke filmpjes.

  Acties
  Met de Primagaz app profiteer je van aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor rondom de tuin of camping. Met ons landelijk netwerk van EasyBlue dealers proberen we je regelmatig te voorzien van unieke aantrekkelijke aanbiedingen, exclusief voor Primagaz App gebruikers.

  Dealerlocator
  Zoek en vind EasyBlue dealers bij jou in de buurt op basis van je GPS locatie. Zoek praktische informatie op per EasyBlue winkel en stippel met één tap je route uit: de dealerlocator in de app wijst je de kortste route naar ons dichtstbijzijnde verkooppunt.

  Veiligheidstips en productinformatie ontbreken natuurlijk niet in deze app en ook houden we je graag op de hoogte!

  Users review

  from 155 reviews

  "Good"

  6.6