FREE DOWNLOAD

Sapte Seri

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Sapte Seri Mobil – aplicatia pentru cultura si divertisment pentru tanarul urban care isi doreste tot ce este nou si distractiv si il vrea acum!

  Disponibila pe Android Store, aplicatia Sapte Seri Mobil poate fi descarcata pe smartphone-urile cu sistem de operare Android in mod gratuit.

  Aplicatia combina functionalitatea noilor smartphone-uri cu sistem Android cu eficienta unui ghid cultural al evenimentelor si locurilor dedicate divertismentului din Bucuresti si alte 14 orase principale din tara: Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Craiova, Pitesti, Constanta, Bacau, Piatra Neamt, Braila, Galati, Oradea, Sibiu.

  Datorita posibilitatii telefonului de a recunoaste exact locul si ora unde te afli, poti ajunge oriunde se intampla ceva important chiar atunci, mai ales datorita posibilitatii aplicatiei de a arata evenimentele care incep intr-o perioada de 20 de minute pe o raza de mers pe jos.

  Sapte Seri Mobil raspunde eternelor intrebari ale oricui doreste sa se distreze, afisand informatii detaliate, poze ale locurilor de pe o raza de 1km (cinematografe, teatre, baruri & restaurante), dar si informatii detaliate despre evenimentele care au loc acolo. De asemenea, utilizatorul are la dispozitie informatii despre evenimentele care incep in decurs de 2 ore in fiecare din cele 14 orase. Indecisii au la dispozitie recomandari, iar toti utilizatorii pot cauta un cinematograf, restaurant sau teatru anume.

  Pe langa informatie detaliata si bine structurata despre evenimente culturale si divertisment, Sapte Seri Mobil livreaza o importanta parte din continutul site-ului www.sapteseri.ro – articole, interviuri cu eroi urbani, dar si informatie despre cele mai recente si interesante evenimente si locuri din oras. Si toate acestea disponibile in romana si engleza.

  Tags: contul tau orange , de toate pentru toti sibiu 2012 , sapte seri target , sapteseri

  Users review

  from 131 reviews

  "Good"

  6