FREE DOWNLOAD

Sov godt

  • SEARCH TYPE
  Sov godt icon

  Sov godt

  by: 753 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Din krop er indrettet til at kunne generere søvn når du ikke er aktiv, mentalt, følelsesmæssigt eller kropsligt. Så hvis det ikke sker kan det være der er noget som ubevidst forhindrer dig i at falde i søvn. De ubevidste fare signaler kan komme fra bekymringer, stress, lyde, gamle oplevelser. Din hjerne kan lære, at der ikke sker noget og at den godt må falde i søvn.

  God søvn gør dig sundere, stærkere og mere skarp i hverdagen.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Brug genskab knappen inde fra appen.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der følger en gratis afslapnings hypnose "Godnat" med din download. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er 99 kr.

  Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 753 reviews

  "Great"

  8.4

  Users comments

  Lasse Wachmann

  by Lasse Wachmann

  May 31, 2017  |  "Awesome"

  Har brugt den ene lydfil i en uge. Kan normalt have svært ved at falde i søvn. Men med denne app falder jeg i søvn allerede inden de 12minutter er gået. Jeg er virkelig fan. Har ikke prøvet nogen af de andre lidt pebrede lydfiler endnu.

  Lars Ibsen

  by Lars Ibsen

  Mar 05, 2017  |  "Great"

  Har nu brugt "Sov godt" 3 gange, heraf var de 2 gange en succes.

  Joan Sandner

  by Joan Sandner

  May 30, 2016  |  "Great"

  Super

  Lars Holm

  by Lars Holm

  May 25, 2016  |  "Poor"

  Nexus 5, der kommer ingen lyd når jeg trykker på play.