FREE DOWNLOAD

Stop Heling

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de Stop Heling app kunt u met serienummers van elk product controleren of het gestolen is of niet. De app zoekt uit of het product als gestolen geregistreerd staat in de database van de Nederlandse politie. Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn! Soms is er geen aangifte gedaan of is de aangifte nog niet verwerkt.

  De app kan kentekens en een groot deel van de serienummers automatisch inscannen. Tevens biedt de app de mogelijkheid om uw eigen spullen inclusief serienummer en foto op te slaan. Erg handig voor de verzekering of een eventuele aangifte.

  Het is u dus aan te raden om eenmaal door uw huis heen te lopen en al uw eigendommen te registreren. Deze informatie blijft op uw toestel staan en wordt niet opgeslagen door de politie. Wel biedt de app de mogelijkheid om de lijst met uw eigendommen naar uw e-mailadres te sturen.

  Het kopen van gestolen goederen is heling en dat is strafbaar. Wie gestolen spullen koopt, stuurt de inbrekers op pad. Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.
  Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn (de database gaat overigens niet verder terug dan 1 januari 2010). Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.
  Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook!

  Keywords: politie, serienummer, diefstal, stopheling

  Tags: innovattic find my friends , qr code stopheling

  Users review

  from 302 reviews

  "Great"

  7.2

  Users comments for Stop Heling

  Lennert Weijers

  by Lennert Weijers

  Jul 31, 2017  |  "Good"

  Horrible description. I can do better. I was "waakzaam" during English class.

  roelfy

  by roelfy

  Mar 30, 2016  |  "OK"

  Lots of problems with this app. The idea is great but the App is poorly designed. 1. Scan very poorl both serial number and bar code. Help section tells me it is a problem with my camera, I need to update it. Galaxy S5, come on guys, my camera scans accurately and very fast. No Problems with other apps at all. 2. No indication as to where the camera is when you want to take a photo. 3 . I can

  Jeroen van de Ven

  by Jeroen van de Ven

  Nov 09, 2015  |  "Good"

  De app werkt redelijk goed, maar de features zijn beperkt. Hij kan niet je telefoon automatisch toevoegen aan je lijstje door het serienummer uit te lezen, wat ik wel zou verwachten. De scanner van serienummers herkent tekst niet zo goed. Je kunt niet een ingevoerd eigendom direct als gestolen aanmerken om hem aan de database toe te voegen, alleen kun je een lijstje 'exporteren' van een of meer ge

  Joost van Velzen

  by Joost van Velzen

  Dec 17, 2013  |  "OK"

  Volgens een reactie is locatie bepaling gezet, maar de permissie zit nog steeds in de app.