DOWNLOAD  $3.31

Stressa Ner

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $3.31


  Screenshots

  Description

  Stressa Ner – avslappning och mental träning med Eva Johansson

  Har du fått nog av stress, överkrav och dåligt mående? Och vill ha effektiv hjälp att hitta tillbaka, ladda batterierna och fylla dig själv med ny energi. Eller har du bestämt dig för att inte hamna i stressfällan och vill bli bättre på att hitta ditt bästa mående? Det här är appen för dig som vill ha balans i livet och bli mer av livsnjutare.

  Tre bidragande orsaker till stress är brist på egenkontroll, brist på stöd från omgivningen och brist på mening med det vi gör. Det är många som försöker fylla ut tomheten de känner i sina liv med mer och mer arbete.

  En dag när livet blivit för mycket då kommer symtom som magåkommor, huvudvärk, irritation, förkylningar som aldrig släpper. Sedan kommer den stora kroniska deprimerande tröttheten där kroppen kollapsar av fullständig uttömning av resurser och energier.

  Men så långt behöver du inte låta det gå. Förutom info om stress, stresstest, träningstips och stresshanteringstips så innehåller appen innehåller två övningar som kommer att hålla dig på banan.

  • lugnt och skönt
  • minska stressen

  Om du är total nybörjare inom avslappning eller om du har svårt att hitta ett avslappnat läge så rekommenderas du att börja med appen Muskulär Avslappning.

  Stressa ner är utvecklad av Bolling Production och ingår i en serie appar gjorda och inspelade av Eva Johansson som brukar få feedback på att ha en av Sveriges skönaste avslappningsröster.

  "Fantastiskt! Jag har använt muskulär avslappning i några månader och lika länge har jag lyssnat på stressa ner. Vilka resultat det har blivit! Jag är lugn, samlad, känner mig kreativ, tålmodig och har massor av energi att ösa ur. Nu går jag vidare till Livskörkortet, det ska bli hur spännande som helst att fortsätta utvecklas. Tack Eva för att du finns."
  Patrik Johansson

  Slutstressat
  Vill du ta ett ordentligt tag om din situation och gå från slutstressad till slutstressat. Då rekommenderar jag webbutbildningen Slutstressat som du gör där du är på tider som passar dig. Och den ger resultat!
  www.utbildning-co.se/slutstressat

  Users review

  from 5 reviews

  "Awesome"

  9.6