FREE DOWNLOAD

Tanjir.ba

  • SEARCH TYPE
  Tanjir.ba icon

  Tanjir.ba

  by: 79 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Tanjir.ba (http://www.tanjir.ba) je online servis koji djeluje u Bosni i Hercegovini za naručivanje hrane za kućnu dostavu i za ponijeti.

  Tanjir.ba Android aplikacija je besplatna i daje vam sve što treba da pregledate restorane koji su u našoj mreži, naručujute hranu iz restorana u našoj mreži, učestvujete u našim akcijama, kao i da ostvarite popuste i promocije. Putem Tanjir.ba Android aplikacije možete naručiti preko 4000 različitih jela iz restorana u našoj mreži. Putem aplikacije ćete dobiti i odgovor iz restorana sa informacijom za koliko minuta će vam stići naručeno jelo.

  Vaša hrana je tu! Tanjir.ba vam omogućava mogućnost izbora restorana i hrane i pomaže vam da uživate u hrani na lakši način bez obzira gdje se nalazili.

  Tanjir.ba Android aplikacija je besplatna i dostupna svima koji namjeravaju naručivati hranu iz restorana u Bosni i Hercegovini, u sljedećim gradovima: Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Zenici...

  Tanjir.ba online servis je besplatan za korištenje, a jela u ponudi restorana na Tanjir.ba online servisu koštaju isto ili manje nego prilikom klasičnog naručivanja telefonom.

  Tags: jelovnik dostave hrane bih , aplikacija , bosna , dostava hrane tuzla , naručanje hrane aplikacija , tanjir ba , tanjiri za jelo

  Users review

  from 79 reviews

  "Great"

  8.4