FREE DOWNLOAD

Tiira Haku

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Tiira-lintutietopalvelun perushakutoiminnot nyt ilmaiseksi kaikille Android-laitteille!

  Tiira Haku mobiili mahdollistaa Tiiran lintuhavaintojen selaamisen yksinkertaisella käyttöliittymällä puhelimessa, tabletissa tai muussa Android-pohjaisessa laitteessa ajasta ja paikasta riippumatta. Voit seurata esim. lintujen muuttoa tai etsiä parhaat havaintopaikat paikkakunnallasi.

  Tiira-lintutietopalvelu (http://www.tiira.fi) on BirdLife Suomen ylläpitämä kaikille avoin
  havaintojärjestelmä. Tämän sovelluksen on kehittänyt Petri Suutarinen yhteistyössä BirdLife Suomen kanssa.

  Sovelluksen käyttö edellyttää ilmaista palveluun rekisteröitymistä. Jos et ole
  jo rekisteröitynyt palvelun käyttäksi voit tehdä sen palvelun
  kotisivulla http://www.tiira.fi/index.php?toiminto=2 tai mobiilisovelluksesta löytyvän linkin avulla.

  Uudessa karttaominaisuudessa vain BirdLife Suomen jäsenyhdistyksen jäsenet voivat muuttaa kartan etäisyyttä. Ei jäsenten kartassa etäisyys on kiinnitetty ja paikkaa epätarkennettu.

  Sovellus käyttää Google Maps Android API v2. Tästä syystä sovellus tarvitsee käyttöoikeuden käyttäjän paikkatietoihin. BirdLife Suomi ei käytä tai tallenna paikkatietoja tämän sovelluksen avulla. Google Maps Android API v2 kartan kansainväliset käyttöehdot löytyvät osoitteesta https://developers.google.com/maps/documentation/android/intro.

  Navigaatio käynnistyy hipaisemalla kartalla kohteen tietoja. Puhelimeen pitää olla asennettu Google navigaatio-ohjelmisto (yleensä vakiona, mutta tarvittaessa sen voi asentaa ilmaiseksi Googlen sovelluskaupasta).

  Pahoittelut Android 2.2 käyttäjille. Googlen kirjastot, joita vaaditaan karttasovelluksessa eivät enää tue Android 4.4 ilmestymisen jälkeen vanhaa versiota 2.2. Kirjastoa käyttävät sovellukset vaativat vähintään Android version 2.3.3. Mikä ihana tekosyy ostaa uusi puhelin :)

  Tiira-palvelun yleiset käyttöehdot:
  http://www.tiira.fi/kieli/fi/TIIRA_kayttooikeussopimus.pdf

  Tags: tiira

  Users review

  from 22 reviews

  "Great"

  8