FREE DOWNLOAD

Tinnemans Keukens

  • SEARCH TYPE
  Tinnemans Keukens icon

  Tinnemans Keukens

  by: 1 2

  2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Tinnemans Keukens te Ittervoort, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
  Omdat je de Tinnemans App hebt gekozen als toegang tot de groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot een breed assortiment aan keukens, inbouwapparatuur, van de bekende merken zoals SieMatic, Keller, Siemens, Miele en Next. Merken die zowel trendy als kwalitatief hoogstaand zijn.
  Met deze App wil Tinnemans Keukens je ook heel bewust toegang geventot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
  Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
  (1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

  Users review

  from 1 reviews

  "Poor"

  2