FREE DOWNLOAD

Twente. Landgoed van Nederland

  • SEARCH TYPE
  Twente. Landgoed van Nederland icon

  Twente. Landgoed van Nederland

  by: 3 4.6

  4.6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Met de Twente. Landgoed van Nederland App beleeft u Twente met haar prachtige coulisselandschap, sprankelende steden, culinaire verrassingen, rijke historie, kunst en cultuur, mysterieuze sagen en de topsportevenementen. Een streek vol verrassingen en vol mogelijkheden voor een heerlijke vakantie, een weekendje weg of een dagje uit. Je vindt er ware rust, in je hoofd en om je heen. Gemoedelijkheid voert hier de boventoon. Het ritme van de dag zorgt voor een aangenaam gevoel.

  Deze App geeft u een indruk van die aspecten die Twente zo uniek maken. In de App vindt u een selectie van unieke evenementen, bijzondere overnachtingsmogelijkheden, culinaire hoogstandjes en bezienswaardigheden die u niet mag missen als u een bezoekje aan Twente brengt!

  Daarnaast kunt u bladeren door het magazine Landgoed. Een tweejaarlijkse uitgave met mooie verhalen, interessante mensen, culturele tips, prachtige wandel- en fietsroutes en dit alles uiteraard in Twente.

  Of u nu lekker wilt wandelen, een middagje wilt shoppen, of wilt struinen door de gezellige Twentse dorpjes, deze handige App is uw wegwijzer in Twente.

  Hoe de app te gebruiken?

  POI met pinnetje
  Hier vind u alle interessante punten (hotels, restaurants, bijzondere plekken, evenementen, enz) op alfabetische volgorde. Klik verder en lees over het desbetreffende restaurant, evenement, enz.

  POI met landkaart
  Hier vindt u alle interessante punten (hotels, restaurants, bijzondere plekken, evenementen, enz) op de Twentse kaart. Klik verder en lees over het desbetreffende restaurant, evenement, enz.

  Arrangementen en Overnachten
  Een heerlijk weekendje of weekje weg? Kies uit verschillende arrangementen: wellness-, fiets-, wandel-, culinaire-, culturele- en topsportarrangementen. In het magazine en de app staan diverse interessante arrangementen. De arrangementen staan op alfabetische volgorde en worden in de app uitgelicht. Gekozen kan worden uit een gevarieerd aanbod van hotels, bed & breakfasts en campings en bungalowparken.

  Mocht u op- of aanmerkingen hebben over de App laat het ons dan weten. Wij staan open voor alle suggesties. U kunt ons hierover altijd mailen via landgoed@vandeinsemedia.nl. Met uw opmerkingen zullen wij deze app nog beter maken.

  Users review

  from 3 reviews

  "OK"

  4.6